Sunday, April 15, 2012

Dah ke Belom..???

Assalamualaikum.


kat dashboard korang de tak macam ni..??? blogger is getting a new look in April.. korang da upgrade ke?? takot lah aku nak upgrade.. takot jadi yang complicated sangat nnt kang. macam timeline kat facebook tu. semak je kennn...

sesape yang da upgrade peliss share siket pengalaman andaaa.. best tak new look tuu??? kalau tak best tak maw upgrade.. ke nanti dia upgrade kan secara automatic..?? ahhh tak suka cenggituuu.. :(

peliss korang.. sharing is caring.. cepat-cepat :)


p/s : senak perot.. makan banyak ari ni.. eh bukan ari-ari makan banyak ke..?? hohohoooo..!



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

14 comments:

Haruno Hana 하나 said...

dah tukar ai tu.. x best.. tp bleh tukar balik kalo x nak new look

FiZ said...

ai awk...nk jwb persoalan tu...dashboard dia agak complicated sikit.canggih la jugak...hehe..kna amik masa nak adapt...;).overall....kalau suka simple..better stick dgn dashboard skrg...kalau nak moden n canggih sket..upgrade la ..fuhh..pjg la pulak komen ni..

Sharina Abdullah said...

dah pnah dah upgrade, seriously tak best. tp nasib baik boleh tukar balik pada yang lama, hehe

rAIHan said...

tak ada lah pulak..

puterisiong said...

langsung tak best. hari tu ter-klick... nyesal tak sudah.. haha

ANISA said...

saya guna yg new look...pada pendapat saya,so far interface yg new look ni,saya sgt suka...berpuas hati gunakan...

~::Chenta::~ said...

Chenta xprasan lak ...
baru tengok tadi ...

ermmm Chenta pun xsudi nak tukar .. ^____^

Pka Rahim said...

tq semua for the information. ;)

✿Gucciey Lavender✿ said...

tak best !! errr. hehehe

Pka Rahim said...

gucciey lavender : tak best ek. ok2 tak mo tukar. huhu ;)

shiema sufian said...

Shiema tukar and bagi shiema lagi best and lagi cepat loading. Dah lama dah oleh upgrade sebnarnya (:

Pka Rahim said...

shiema sufian : owh yeke. ok2 pka pikir dlu canne. nak ke tak nak. huhu :)

Cik Nur said...

xnak lah tukar..ade yg ckp memeningkan..huhuh

Pka Rahim said...

cik nur : pka pon tak tukar2 lg :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!