Sunday, June 24, 2012

Rasa nak baby... hee :))

Assalamualaikum.

aktiviti di hujung minggu sangatlah membosankan.. sedihkann..?? tapi kann nasib baik pepagi tadi aku pegi umah makcik aku.. sebabnya nak tengok sepupu aku yang dah selamat melahirkan baby yang sangat comel.. dua orang okeh sepupu aku(adik beradik) kebetulan melahirkan pada masa yang hampir-hampir jew.. 

tiba-tiba kann rasa nak ada baby jew.. comel kan baby-baby kecik ni.. :))


 Muhammad Hanif Irham

Muhammad Mikael

tapi kan.. aku tak pegang pon baby-baby tuu.. sebab dorang kecik sangat lorr.. tak berani lahh nak pegang. walaupon rasa geram sangat.. hehe.

sape rasa nak ada baby jugak.. jom like ramai-ramai.. huhu..! ;))


p/s : apa..?? esok isnin..???
 


Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

Thursday, June 21, 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA


Assalamualaikum.

(klik banner kalau nak join ye)

dah lama abg ben tak buat segmen.. memang sangat tertunggu segmen dari abg ben ni.. haaa bila da ada segmen pe lagii.. laju-laju jela nak join kennn..?? hehe :))

abg ben mintak sesape yang join segmen ni cerita blog camne yang korang suka baca..???

kalau tanya aku lah kannn.. aku suka baca blog yang simple simple aje.. tak berat sangat.. dan sangat suka baca pasal kecantikkan lahh kannn.. ofcosss..!!! huhu~  

cepat-cepat korang join.. segmen tamat pukul sebelas malam ni ye kawan-kawan.. kalau tak sempat join jangan salah kan kitaa tauu.. kita dah bagitau awakkk.. hee!


p/s : esok jangan lupa vote kak filla okehhh.. :))



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

Wednesday, June 20, 2012

Finally..!! ;))

Assalamualaikum.

haaaa akhirnya dapat jugak gambar siti kawennn.. hehe. maklumlaaa pinjam camera orang. tapi hasil gambar nya sangat memuaskan okehh. ;))

jom layan gambar perkahwinan housemate aku Puan Siti Aminah bersama pasangan nyaa..



sebelum tuuu.. test test dulu camera orang ni. tak penah pegang camera, ketar-ketar je kann.. da la mahalll. haha..!! thanx to kawan rapat ziela.. rapat la sangat kannnnn.. heeeee ;))



lepas tu test tangkap gambar lala.. kot-kot lahh camera tu tak bolehh terima gambar oranggg.. erkkk..?? tak lawak okehhh.. 



on da way tuu.. buat pertama kalinya aku lalu depan hospital ni.. darul makmur medical centre.. baru lagi hospital ni.. antara pesaing medical centre aku sekarang. (bunyikk macam aku yang punya je kenn..) huhu..!



okehhh dah sampai rumah pengantinn.. tapi tapii.. sebelum sampai rumah siti ni aku dengan ziela hampir-hampir nak terpergi dekat kenduri orang lain.. haha..!! sangat confuse okehh sebab rumah dorang sangat berhampirann.. dan takder pon gambar banner pangantin ke hapeee... nasib baikk belum pegi.. so mula-mula sekali kami jumpa jaja.. housemate ktorang jugakk.. dia sampai dulu. dia jugak lah penyelamat ktorangg.. kalau tak dah lama makan kenduri pengantin lain. hehe.



lepas tu pegi makan dulu sebab time ktorang sampai tu pengantin pon tengah makan kann... perot pon lapar.. :)) 



dah abis makan pegi tangkap gambar pengantin tengah makan dari jaohhh jewww..



 okeh yang ni dekat sikittt... yeahhh siti pandang camera! hehe :) eh gambar ni tergelap sebab flash tepadamm.. adoooii tak pandai guna camera orang.. haha..!! siap tepon owner tanya camne nak bagi ada flash balik. hahahaaa..!!



ziela posinggg..!!





 hohohoooo.. wajib okehh tangkap gambar dengan pengantinnn.. :))



ziela pon haruslah nak bergambar dengan pengantin kann.. hambek berkat katanya.. eh..??? hehe..



ini keluarga siti...



dah puas bergambar kat luar nak pegi masuk rumah pulak.. nak tengok pelamin.. ni haaa ziela nak bergambar kat pintu gerbang pengantinn.. layannnn...!! haha ;)











 dengan besprenn zihah.. zihah ni schoolmate dengan siti.. kecik kann dunia.. hehe.







:b



candid gambar pengantin sikittt..



haaa.. tekejot ktorang sebab tetiba ada pengantin lain datang.. nilaaa pengantin yang aku ngan ziela hampir-hampir nak terpergi kenduri dorang tuuu.. hehe. rupanya pengantin tu kawan husband siti.. dorang punya majlis habes awal tula dorang datang berkunjung.. best kann..?? :))





wowww... so sweettt..! ;)



haaaa... lagi tekejot sebab tetiba ada lagi satu pasangan pengantin yang datang.. pengantin ni adik kepada pengantin yang baju greyy tuu.. hebat satu kenduri siap ada tiga pasangan pengantin lagi kennn.. cameraman pon tekezottt.. haha..!!



eh.. kenal tak siapa tuu..?? chef zam.. kenal tak..?? penah jugak la masuk tv tak silap aku.. tu sedara ngan pengantin lelaki..



(gambar baru letak..huhu!)


okehhh dah habisss.. penat..!! haha.. banyak lagi gambar tapi share yang ni cukup la kennn..?? hehe :))


p/s : jangan lupa vote kak filla yuuu oolllsss.. tq..!! :)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

Vote Untuk Kak Filla okehh..??

Assalamualaikum.

cakkkk...!! lama kan aku tak update.. haishhh aku tunggu gambar pengantin tak sampai-sampai lagi ni.. so terpaksalah menyepi diri. nak update pasal lain takdop ideaaa okehh.. 

haaa... nak ajak korang tolong sikit lahhh.. bukan tolong aku.. tapi tolong kak fillanie.. blogger glamour uuu ollsss... aku suka gila baca blog dia okehh.. ada sape2 cam aku takkk..?? boleh gengggss.. hehe ;))

akak filla kita ada join satu pertandingan ni. eh pertandingan ke..?? layannn.. huhu.. sebelum tu akak filla ada buat entry pasal ni.. Eh! Levi's Curve ID Bloggers Award.. baca tauu :) dan sekarang kak filla mintak tolong kita vote untuk dia.. hadiah dia best okehh , kalau menang dapat voucher dari levi's bernilai RM300 hinggitt. syokk kennn.. 

kepada sesape yang baek hati nak vote tuuu boleh vote sekarang dan setiap hari okehh..

boleh follow cara kat bawah ni ye kengkawannn...


STEP BY STEP on HOW TO VOTE FILLA


2. CLICK 'LOGIN HERE' (warna merah tu)



3. CLICK 'Register To Vote'



4. ISI FORM dan CLICK 'Register To Vote'



5. THEN AKAN KELUAR 'Registration Successful!


6. CHECK EMAIL DARI EH! PASTU 'Click Here'




7. CLICK 'OK'


8. VOTE, LOGIN AND START VOTING!!!!!!!


9. PLEASE COME AGAIN TOMORROW TO CAST YOUR VOTE




CLICK ----> VOTE FILLA



haaa vote jangan tak vote.. hehe..  kak filla memang cun pakai jeans levi's ;)) korang boleh vote sehari sekali je tau. ada masa sepuluh hari lagi.. so sorang sepuluh okehh kann..??? ;) 

atau atau korang boleh je terus pergi blog akak fillanie aje untuk vote... boleh baca di sini 


terima kasih yuu oolllssss :) 


p/s : selalu je tergelak sorang-sorang baca entry kak filla :))



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

Thursday, June 14, 2012

Kepala

Assalamualaikum.

sob sob sobbb.. :( nak header lain.. header yg baru aku buat tu buruk kannn..?? tak kreatif langsung okehhh...!! sedih je tengok.. memang takde bakat langsung kennn...??

camne ni. ada sesape tak nak tolong buatkan yang baru..??? huhu :) kita nak header yang simple-simple je tp comelllL..  demand pulak dia nii.. pelissss help meee!! nak header baruuu..!!


p/s : puasa belom lagi tapi aku dah sibuk nak cop cuti raya.. hehe ;)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

Wednesday, June 13, 2012

SEGMEN : Blogwalking & Follow :)

Assalamualaikum.



nak join segmen paling senang.. just letak setepek banner tu dah kira terjoin la segmen ni.. haha..!! jom la weh join.. :))

klik je banner kat atas tu kalau nak join okehhh..~


p/s :  nape la rasa tak sihat badan je ni..?? :(



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

Tuesday, June 12, 2012

I Love Pka Rahim

Assalamualaikum.

alahiiii.. aku nak update gambar siti kawenn.. tapi gambar tu tak dapat lagi la. jadi sekarang ni aku nak ajak korang bershopping.. haa, nak tak..?? nak tak..??

korang suka tak pakai tshirt..?? kalau tshirt tu ada nama korang atau nama orang yang korang sayang suka tak..?? ada saiz pempuan juga saiz lelaki.. boleh buat hadiah untuk makwer2 dan pakwe2 koranggg.. nak tau camne tengok contoh gambar kat bawah ni ekk..

 
ni gambar contoh je tau.. kalau korang betol-betol nak macam tshrit ni korang boleh klik sini..

korang korang jangan lupa klik banner heart beat aku tu tauuu.. ala.. yang kat bahagian atass belah kanan tuuu.. kalau klik situ korang akan dapat tengok macam-macam jenis lagi barang yang boleh di shoppin kann.. ada photo mug, cushion, puzzle, keychain.. macam-macam lagi la. korang boleh tengok sendiri okehhh.. klik je kat banner heart beat aku tuuu.. :))

p/s : iklan nuffnang pon jangan lupa klik tau.. hee..!!



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

Saturday, June 9, 2012

~INTRO~

Assalamualaikum.

hari ni aku pergi kenduri kawen housemate.. cik siti. eh da puan kann.. hehe :)) tapi gambar pengantin takde lagi la.. disebabkan gambar pengantin takde lagi jadi aku buat keputusan nak letak gambar aku dulu laaa.. boleh tak..?? haha.!! ahhh tak kira boleh ke tak boleh keee aku nak letak jugakkk.. huhu..!!



okehhh.. saya budak gimoxxx..!! ;))


p/s : nanti next entry nak tayang gambar puan siti bebanyak okehhh.. tungguu..!! :)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

Friday, June 8, 2012

Terima kasih kembali adik HAKIMY ZAMRI :)

Assalamualaikum.

sob sob sobbbb.. rasa sangat terharu okehhh..! terima kasih kerana sudi membuat entry penghargaan sebegitu rupaaa...

lepas ni adik kimy nak pegi belajar kat politeknik primier ibrahim sultan selama tiga tahunn.. so akak wish adik boleh menjadi seorang yang sangat berjaya kelak tauuu..!! jaga diri bebaik kat negeri orang tu.. jangan nakal-nakal.. jangan malas-malas.. 

kalau nak tau entry apa yang buat aku sangat terharu tu boleh klik sini..


 (klik gambar pon boleh)

adik kimy hensemmm.. akak jerit kuat-kuat ni okehhh... GOOD LUCK..!!! :)))


p/s : dalam dunia maya pon boleh buat kawan tauuu...~



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

Kuala Terengganu~

Assalamualaikum.

semalam dengan tak disangka-sangka aku pergi kuala terengganu. ada urusan kerja.. teman kakak office jumpa salah seorang board of director KMC kat sana. jalan-jalan tapi dok dalam kereta je.. ambek gambar pon dari dalam kereta yang tengah begerakkk.. huhu :))



kuala terengganu cantik okehhh.. :)) siapa orang terengganu angkat tangan.. hehe.



paling suka tengok design bangunan kat bazaar warisan ni.. unik sangat.!!



haaa.. kat sini je singgah sekejap.. beli sweet corn. sebab lapar sangat. bestnya lah dapat tengok pantai. tenangggg...~



sape tak kenal benda tu memang nak kena ye.. sekolah menengah pon dah belajar kann.. subjek sejarah..





haaa... TDM. tuan punya KMC. huhu :))



siyeeesss.. terengganu cantik je tau. memang sesuai jadi tempat pelancongan okehhh :))


p/s : haishhh serabut je otak ni tauu.. ishh..!!



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!