Monday, September 24, 2012

Selamat Pengantin Baruuu...~


Assalamualaikum.

argghhhh... serba tak kena pagi ni. pasal ape wehhh... dah la da lama tak hapdateee.. tetiba update entry camni pulak kennn.. haishhhh.. kenapa dashboard da tukar baru nehhh..!! lagi tak kena rasa.. huhu ;))

arini nak menulis jeee... gambar ada tapi malas nak letakkk.. wooooo...!! nak cita pasal diri sendiri tapi takde cerita menarik ponnggg.. so nak cerita pasal orang lain laaaa... semalam dan minggu-minggu lepas kann ramai sungguh kengkawan aku tak kira jauh dan dekat telah mendirikan rumah tanggaaa.. happy untuk mereka semua... sorry yang jauh-jaun tu tak dapat datanggg... al maklum laaa orang ni ada lesennnn tapi takut nak deriveeee.. haha..!!

yang dekat contohnya semalam.. kenduri nya belakang umah aku jeee.. so boleh laaa menjenguk pengantin sekejapp.. kawan sekolah merangkap jiran jugakkk tuu.. sebaya... dahh kawennnn..!! uuuwwaaaa.. kenapa ramai dah kawen nii.. dah jodoh dorang laaa pka oiii.. aku pulak siyesss takde planning lagi ponggg ke arahh ituu.. rancang tu adelahhh.. ekkkk..tetiba.. heheeee... orang cakap tak sampai seru lagiii kottt.. yeke cemtuuu..???
tapi sape tak nakk kawen wehhh...!! haahaaa..

seronok okehh tengok kengkawan post gambar kt fb, instagram dengan hubby memasingggg.. so sweet.. manisss jeww... so korang.. kalau nak gambar bermesra-mesra dengan suami cecepat la kawennn.. ehhh cakap kat orang pulak kenn.. huhu.. :)

minggu-minggu depan pon ade jemputan majlis perkahwinan kengkawan lagiiii... awal-awal kita dah cakap kita tak dapat pegiii tauu.. so sorryy.. apa pon tahniah.. semoga kamu berbahagia sehingga ke akhir hayat okehhh....~

p/s : imah pka tak letak gambar.. sorry..! :)


Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

sama la hjg minggu ni ada kenduri kawin kat lumut :)

Pka Rahim said...


mrs. eady : tula. skrg weeknd ade je kannn kenduri kawennn. huhu :))

Misz Mieza said...

Tak lama lagi turn Pka la pulak.. InsyaAllah.. =)

yayahnasake said...

MINTA TOLONG SHARE DAN SEBAR2KAN

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/10/manusia-kejam-apa-salah-mereka.html

Nisa said...

May Allah give more happiness to the newlyweds.

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!