Tuesday, October 16, 2012

Photoshoot Sesajeee


Assalamualaikum.

perasaan takk..?? perasan tak aku da jarang hapdatee... elehh siapa pulak nak perasan kann kannnn.. siapa lah diri ku ini.. huhu.. bajet retis ke kau ni pka oiiii...

sebab ape ye jarang hapdatee.. sebab takde idea nak hapdatee apee.. lagi lagi sebab lately aku busy sikit kot.. lagi nya sebab ni.. sebab ni.. sebab kalau nak hapdate aku suka letak gambar kat entry aku.. gambar tu mestilah terselit jugak gambar aku kann.. namanya pun blog personal.. tapi tapii nak ambek gambar dah takde mood. kenapa..???? sebabbbbb badan dah naik bagaikan di pam pammm u ollsss.. tak sanggup nak tengok gambar sendiri okehhh... sobbbbbbbsss :((

tetapi tetiba minggu lepas ofismate aku.. kakak diana.. menyeru aku untuk berposingggg.. buat photoshoot gituuu.. photoshoot sesendirii jeewww.. berkat kesabaran dan kemahiran anak-anak kak diana mengambil atau menangkap gambar kami ni terhasil la beberapa gambar yang agak agak feberet diri ku.. syok sendiriiiii je kennn..! eh anak anak kak diana sangat sepottinggg okehhh... bebudak je ponn. tapi gaya macam photographer pro tauuu.. siyeesss... gudluck adik-adik.. guna kan bakat yang ada dengan sebaik nyaa.. heeee :)

nama tempat kitorang berphotoshoot ni pantai taman gelora, kuantan pahanggg... pernah dengar tak.. pernah tak.?? kalau korang rajin baca paper mesti korang penah dengar.. sebab ada satu kes terjadi kat taman gelora nih.. eh takde la satu kess.. kalau satuu jee takde la masuk paper kann.. hikkk.. kontroversi sungguhh... dah google kalau nak tau pasal happeee.. 

jom tengok gambar.. ehh jommm.......


tengok tengokkk haaaaa memula gambar dah terjojol gambar aku besar gabakk.. sobbbbsss lagi. sedeyyy.. tak tau dah nak buattt.. camne nak kurus balik nehh.. stresss...!! stresss boleh buat lagi gemukkk tak..?? aiiiyokkkkk takotttt...!



inilah kakak diana.. kecil molek okehhh.. tapi jangan memain u ollsss anak dah tigaaa haaaa.... hehe :) thank you kak diana sebab ajak pka berphotoshoottt.. best gilakkkk gua cakap sama luu.. huhu..!!



ahakkksssss no commentt..!! cam poyo pon ada jugakkk.. kahh kahhh kahhhh...



ntah ke posing hapeee la cemtuuu.. adoiii... pape jelaaaaaa kennn... tapi kann kita make up sendiri je tau awakk.. nak make up jangan segan segan mintak contact no aiii tauu.. heheee..



haaaaaaaaaaaaa... ini gambar paling feberett aku.. bukan pasan hakuuu cantik ke hapee lahhh.. tapi aku suka background gambar ni leee... sejuk je mata memandangg.. betol takk...?? tak caya tenung lelama sikittt..... hohoooo...


dahh abess.. banyak lagi gambar u olsss tapi tak mo letak bebanyakkk.. nanti ada yang naik nyampah dengan aku nii.. dah la sekarang ada je yang bebusy kan body merekaaa.... tak sukkaaaaa!

thank lagi sekali kak diana.. dan anak-anak mu jua kakakkk.. anak seporting layan ibu berposing gituuu.. kelasss kak dianaaaaa.. heeeee :)


p/s : tido pukul 5 pagi tadi.. rasa tingtong je kepala hotakkkk nii.... :(



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

5 comments:

maszull said...

assalamualaikum pka...posing sakan yer...:)

Roslan Putra said...

best.... kalau kamera cantik .. lokasi cantik.. ada fotografer... cukup perfect..

Pka Rahim said...



maszull : heheee.. sekali sekala mama :)

roslan putra : ya betol tuuu.. :)

mselim3 said...

Assalammualikum....datang sini sekali kala....tgk2 update pka....k.
pasal gambar nie....cantik orait....

salam ukhuwah salam ingatan x pernah padam...sorry lama x datang sini sibuk ...huhu jgn mare...insaallah kalu free nanti visit sini...pka pun rajin visit me k....

Pka Rahim said...


mselim3 : wassalam.. insyaAllah nnt pka ziarah yeee :) terima kasih sudi singgah sini okehh..

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!