Thursday, December 27, 2012

Make Up Bertunang



Assalamualaikum.

Event ni pon dah lama terjadi.. lalalaaaa.. lembsssss betol kan penghapdate ni. muahhaaaahahaa... i make up untuk bertunang pulak kali ini.. heeee :))

ada gambar sebelum dah selepas tapi dekat tab u olsss tak boleh la nak kasi tunjuk.. yang hadeee gambar selepas ajeee.. boleh jelaaa kennn...

nak tengok gambar jommmm...



nama empunya diri siti munirah mazlan.. sah-sah la tak available da kannn.. heheeee ;)) dia berpuas hati dengan make up kita... Alhamdulillah..



ini puleeee si tukang cik handammm yang nak intepremmm lebihh... haaa baju ituuu bakal mak metua (insyaAllah...) jahit kennn tauu.. huhu :)



bergambar berdua.... tahniah along. kiteee panggil dia alonggg.. hewwww heewww... so sesape nak make up di ulang boleh laa contact aii.. heeeee!



tetapiii.. tetibeee nak menyelit camera di atasss adalah wishlist kiteee yang paling latest okieeee.. ekkkk??? boleh gituu... best jeee tengok ramai retisss beli camera samsung ni.. semua hapdate di hujung jari je okehhh kalau ada camera ni.. teruusss je boleh insta2 gambar.. huhu.. nak pelisss.. sobsss sapee la nak bagii kennn.. :'(

sambil hapdate belog sambil clear kann desktop.. penoh sangat dengan file file dan sebagai nyee.. now mata dah lega tengok dekstop pc sendiri... heeee ;)

haaaa hambek kau imah.. baca apa yang kita hapdate ni. sibok je kenn suh hapdate.. haha..!!
bye korangggg...

p/s : laparrr...!!!



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

6 comments:

Ayiesha Sani said...

cantik..

Pka Rahim said...


ayiesha : thank you awak :))

Mas Zull said...

assalamualaikum pka..yer la cantik2...:)

Pka Rahim said...


mas zull : hehe. thank you mama :))

Nuween Karmila said...

Cantik. Boleh x follow blog saya? engkupunurin.blogspot.com

Pka Rahim said...

nuween karmila : thank you dear :))

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!