Tuesday, September 27, 2011

meghoyan agaknya!

aku dah kembali ke kampung halamanku..
tidak lagi berada di shah alam.keputusan muktamad untuk ketika ini.
mungkin membawa rajuk dihati.huhu~
panjang ceritanya..!
tapi malas nak cerita..
yang boleh aku cakap aku ada kerja sekejap kat shah alam aritu.
company kecik aje..tapi aku udah quit!berhenti notis 24jam teros..
gaji pon dorang tak bagi mungkin sebab aku tak bagi notis 2minggu sebelum nak berhenti kot.
lantak la..pasal gaji tu aku tak kesah langsung asalkan aku dapat lepas dari company yang macam hell* tu.. oppsss sorry! takde masalah dengan kerja tapi dengan bos nya..bos pempuan.ada masalah meghoyan agaknya!ntah lah..aku pun pempuan jugak.tapi aku tak paham dengan sikap wanita berkenaan!huh~
sekarang aku duduk diam di rumah saje..
dah mencari kerja baru di bandar kuantan tapi tiada respon lagi..
tunggu ajelah.ada rezeki adalah tu yang mencari aku nanti.insyaAllah~

die selalu aje marah2..asyik marah je jangan sampai muka betukar cam gambar neh sudahlah bos!

Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

6 comments:

azrinna said...

Bila kita pompuan dapat bos pompuan mmg susah nak cakap. emmm

Pka Rahim said...

tulaaaa..tapi kenapa jadi camtu ye???huhu~

IFA Athirah said...

seramnye kalo brtukar smpai muka jd cmtu./.haha

Pka Rahim said...

ifa athirah
memang seram kan.
HAHA!

aquatwins932 said...

seram gambar tu.. pernah tengok movie tu.. tapi x ingat la pulak nama dia.. yang pasti nyer makcik tu memang pelik dan seram =.=''

Pka Rahim said...

eh yeke ade movie?? hehe tak tau pon juz google gambar tuu. :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!