Monday, January 21, 2013

BFF dah kawen..!!!

Assalamualaikum..

okehh.. kali ni nak letak banyak sikit gambar sempena best friend forever kite dah kawenn.. finally..! happy dan terharu bercampur baur.. tahniah zihah dan yus. semoga korang hidup bersama selama-lamanyaa.. tak sabar nak tunggu baby korang... ehh tetibee.. huhu ;)

tak percaya pon ade jugak.. rasa sekejap sangat je masa berlalu.. macam baru semalam duduk bergelak ketawa dekat sekolah.. sobsss sobssss.... :'(

























 






























eh ehhh.. gambar beterabur sikit.. sorry malas nak susunn.. hehe..
time kenduri zihah ni jugak dapat la jumpe kengkawan yang lama tak jumpe.. happy jumpa koranggg... asma, ani, amah, yati, zura.. :))

hati ini rasa happy sebab zihah dan jadi isteri orang.. tapi rasa sedih sebab lepas ni tak boleh nak huhaaa huhaaaa dengan zihah daahh.. jangan lupa aku wehh... huhu.. sobsssss :'(

haaa minggu ni ada lagi kawan kawen.. kali ni jauh sikit u ollsss.. dekat perak.. haaa best jugak dapat merayap ke negeri orang.. huhu.. 

p/s : tak sabar nak tengok cerita setia hujung nyawa.. sape layan cita ni.. angkat tangan cepat..! huhu ;))




Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

2 comments:

Sue PeLik said...

wahhhh selamat pengantin baru!!! huhuhu

Pka Rahim said...


sue pelik : selamat...!! huhu ;))

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!