Friday, June 28, 2013

Make Up Dinner


Assalamualaikum.

Lama menyepi terus nak buat promosi make up u olllssss.. 



ini kak fiza. ai make up kan dia bulan lepas untuk dinner. kakak ni menang best dress malam tu okehh.. heheee :)

so kepada sesape yang nak ai make up kannn u ollsss boleh whats app ai yeee ... 0149548286

especially kepada orang kuantan yee. sebab ai stay dekat kuantan.. huhuuuuu. harga berpatutan.. nak call terus pon boleh. 


thank you..!! ;)


Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

2 comments:

nur farahain said...

Nice entri ! hye rakan blogger , ain dtg singgah sini dan komen, singgah lah blog ain
BLOG AIN DISINI
follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

hasyimahshe said...

make up mata macam arab lah.

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!