Sunday, August 12, 2012

Ada perempuan Meroyaannn..!! (tambah gambar)

Assalamualaikum.

haaa ni dia pempuan meroyannn tuuu...



meroyannn sebab apeee..?? meroyannn sebab aku tak hapdate beloggg.. haha..!! ini lah dia imah u ollssss... antara close fren aku kat opis tuu.. kelaka sungguh si imah ni tau.. tengah kusyuk kita buat kerja kat opis tuu.. tetiba telefon berderinggg... ingat kann hape laaa kannn.. rupanya si imah ni la yang call kitaaa... nak tanya hape ye u ollsss... just nak tanyaaa kenapa awak tak hapdate belog pka..??? ishhh tanjat gugurl tauuu.. ingat kannn nak tanya hape lahhh imah ni... hahaaaa..!!

wahai imah yang selalu pasan comel.. haha..!! pka tak update belog sebab ketandusan idea okehh.. selain tiada gambar yang memberansangkan untuk dikongsi bersama.. hehe ;))

haaa ni pon nak update pasal berbuka puasa ari tuu.. dekat Lila Wadi Restaurant.. atas ehsan gambar dari camera mahal MK Ferdy kita ni jeeww.. :))


---> baru letak gambar nii :)
 

berbuka puasa dengan ofismate sekaliannn... sangat happening dan yang penting dapat mengenyangkannn perottt... heheeee..



berposing dengan cik imah kita ni haaa.. eh ehhhh pasal muka aku cenggituuu..??? ishhh tak sesuaiii tauuu.. hohooohoooo...~



kak mey manja dan kak fazi.. nape siyes je muka kak fazi ni.. tunggu menu tak sampai-sampai lagi yeee.. hehe ;))



ni gambar lepas puas melantakkk.. hehe.. semua tersenyum puas sebab perot dah kenyanggg.. kak fazi posing dengan mango cheese cake kottt nama diaaa... keras baru lepas keluar dari peti ais katanyaaa... kan kak fazi.. huhuuuu...


-------> ni gambar mango cheese cake lagi zoom innn.. haha..!

ape pon hari tu sangat enjoy.. thank you semua yang sudi ajak pka join bersama u olllsss... :))


p/s : sesape yang dok area kuantan boleh la pegi try makan kat lila wadi restaurant ni.. makanan dia okeh okeh laaa... belom try belom tahu kannn.. :)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

9 comments:

Misz Mieza said...

Manggo cheese cake? Macam sedap jer bunyi dia.. Kat mana nak cari ekk? Huhu, teringin ler pulak..

Pka Rahim said...

misz mieza : ce tanya kat mne2 kedai kek. ada kott.. huhu. pka tak bape suka sangat. sbb ada cheese. tp awk boleh try dluu. hehe ;))

Syazwan Che Deraman said...

mana gambar makanan nya?..
tak terambil sebab ralit makan kan?

kenapa tak suka dengan lambang t-mobile?

Pka Rahim said...

syazwan che deraman : takde gambar makanan sbb cameraman tak hambek pon gambar makanan... hehe :)) kita nak ambek sendiri malas la pulakkk. huhu.

Waalid5035 ™ said...

ingatkan kene sampuk tadi..huhu

Pka Rahim said...

waalid : eh bukan kena sampukk laaa. hehe ;))

Momo said...

kirim salam dekat awek-awek kat gambar tu..hehe

maszull said...

assalamualaikum pka...wah mesti bestnyakan...;)

Pka Rahim said...


momo : haha, insyaAllah :))

maszull : best la jugak mama. hehe ;))

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!