Wednesday, August 1, 2012

Owhhhhh Beg Kesayangan :)

Assalamualaikum.

haaaa.. buat ape tuu..?? pose tak..?? hehe :)) selamat berpuasa yang ke-12. sekejap je kannn.. tak lama lagi nak raya dahh.. yeahhh..!! huhu.. 

eh korang dah shopping beg raya ke belom..?? haa kalau belom jom shopping kat sini.. -----> Angelic Fashion Bags & Clothing

beg dari angelic fashion cun-cun tau.. tak pecaya tengok niiii....





















haaa.. camne..??? cantik tak..?? huhu.. ada banyak lagi pilihan di Angelic Fashion Bags & Clothing.
 selain dari beg terdapat juga t-shirt, blouse, dress... so pergi la terjah cepat-cepat.. sebelum kehabisan stock. hehe :)) harga pon berpatutan.. memang berbaloi beli kat sini u ollsssss.. apa yang korang tengok dalam gambar yang tula yang korang akan dapat.. sama..!!

ataupon korang boleh usha-usha beg dan baju raya dekat website dorang ----->  http://www.gotobuy.my/ohmisscollection/
  

p/s : ada lagi satu beg yang berkenan di hati.. tapi dah abes stock pulakkk.. hukk hukkk :(

 

Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

26 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

bnyk nyer beg :)

Pka Rahim said...

mrs. eady : sangat suka bag. hehe ;))

Cik Wannsury said...

wei...ni beg ko ke saje jd model ni?

Pka Rahim said...

ci wannsury : beg yang telah dibeli la. huhu ;))

Prettywrite said...

banyaknya shopping bag..sy selagi tak putus taksah la utk beli lain..hehe..

Pka Rahim said...

prettywrite : pka suka tukar2 beg :))

Roslan Putra said...

waH Wah wah... model beg yea....

Pka Rahim said...

roslan putra : eh bukan model la. hehe ;))

ayut said...

wah..best ye pka..ada byk beg..pinjam blh?hihihi..suke la itam polka dot tu...jap lg terjah kdai Angelic fashion tu

Pka Rahim said...

ayut : haa.. tengok cepat. nnt abes. huhu ;))

maszull said...

asslamualaikum pka...cantik2 beg tu...;)

Pka Rahim said...

maszull : hehe. terima kasih mama ;))

Liza Razak said...

bag yang dalam gambar pertama tu cantik :)

Pka Rahim said...

lily razak : hehe tq ;)

Belladeone said...

wahh..jadi duta beg ni ke?anyway.nice bag la... =)

Pka Rahim said...

belladeone : eh bukan duta la. huhuu..ha kalau nice pe lagii. beli jugak laaa. hehe ;))

dyabunga said...

byknya beg..ni mesti kumpul beg kan?hhihi

Pka Rahim said...

dyabunga : yuppss pka suka kumpul beg ;))

Masz Sidek said...

wah.. byknye koleksi beg... sy thn ni rasanya tak nak beli handbeg... tp tak tahu lah bila dah depan mata dan berkenan mesti nak sambar satu... hehehe

Pka Rahim said...

masz sidek : kalau cantik sambar jela. hehe ;))

Momo said...

banyak beg..mintak satu bley?? haha

Pka Rahim said...

momo : nahhh.. ambek la. huhu ;))

Miss BaNu said...

cantik2 beg tuh semua

Pka Rahim said...

miss banu : cantik beli lahh. hehe ;))

Yana Aina said...

wahh...mata dah rambang .. kiki
jom join GA yana http://nazlyizan.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

Pka Rahim said...

yana aina : pilih-pilih.. huhu ;))

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!