Tuesday, August 14, 2012

Mood Raya di sana sini..


Assalamualaikum.

wowwww raya dah makin dekat koranggg... mood raya sangat menguasai diri ketika iniii.. hehe :)) datang keje ni badan je... tapi hati ntah kemana dahhh terbangnya.. tak sabar nak balik umahhh yang tak la jaoh mana tuu.. kalau bagitau orang buat maluuu jeeww... hahaaa..!

kat ofis ketika ni ponnnn suasana raya sangat menggamit hati nurani okehhh.. tak percaya tengokkk niii..



ketupat warna warni menyambut kedatangan ke dalam pejabattt... hahaaaa...!!

 

haaaa nampak tak nampak takkk.. ketupat dok bergantungan kat lampu tu haaa... haha..!! cik aishah yang berbaju dan bertudung pink tengah kusyuk kerjaaa kaaa...??? hehe :)) eh ehh nampak lagiii tuu kad raya bertampal tampalan kad belakangg atau tepiii dia tuuu... hambooiii.. ;)
 


lagi tak boleh tahannnn.. ketupat pon boleh tersangkut kat aircond tuu.. hehe.. hencik mazrol tengah sibuk menyiapkan tugasan di saat akhir sebelum bercuti rayaa.... 


ketupat-ketupat dan kad-kad raya tu hasil deco deco kami kami ni semalammmm... main pakai sangkut dan tampal jeeww... tangan semua tak kreatif.. mintak maapp laaa.. hahaaa..!! yang pasti dengan hasil yang tak seberapa tu sangat laahhh rasa dahhh nak raya ni.. camneee tuuu...???

korang rasa tak apa yang aku rasa niiieee...???


p/s : nak buat kerja pon tarak mud laaahh wehhhh... ;)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

7 comments:

Misz Mieza said...

Seronoknya dia nak beraya.. MM tahun ni mood on off jer.. Ntah knape ntah..

Sue PeLik said...

huhuhuhu opis pun nak beraya jugak kan hihihi

Pka Rahim said...


misz mieza : nape MM..?? baju raya tak beli lagi keee?? huhu :))

sue pelik : mestilaa.. ofis pon nak beraya jugakk. hehe ;))

Eza Boom Boom :) said...

Tak lama lagi raya. Tak sabar! :)

Pka Rahim said...

eza : tau takpe. sangat tak sabar ni. hehe :))

Ain Dzaya said...

kemainyer opis dy..siapa buat ketupat tu?huhu..opis ain suram sepi je..maklumlah duduk site opis kan..hehew

Pka Rahim said...


ain dzaya : mak akak yg tolong buatkan. huhu ;))

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!