Tuesday, April 26, 2011

~AKU YANG SUKA BERANGAN~

video


video


2 video neh aku dpt dr CSR PRODUCTION.....
jadi nye selepas aku tengok majlis tunang ashraf muslim n majlis perkahwinan elyana berkenaan aku da start berangan da...haha~

ha berangan pasal ape korang pikir le sendiri kan..tak kan tak paham-paham lagi kot..hoho!!
mula la aku start planning macam-macam contoh nye time aku bertunang nanti aku nak macam neh..macam tu..ade neh..ade tu(padahal ntah bertunang ke tidak nanti..huhu)

untuk kawen plak..aku nak mesti ade bunga-bunga ros merah, campo bunga ros puteh sket..nak sume orang pakai bju kale puteh..ala-ala suci bersih gitu..hoho.(baju yang aku nak pakai lom pikir lagi.....huhu).
lagi..., aku nak bagi souvenir yang cute-cute untuk tetamu yang datang..nk bla..bla...blaaaa....banyak lagi yang aku nak weh..abes la sape bakal laki aku tuh..hehe ; )

kalo ikot kan angan-angan memang tinggi menggunung sampai langit ketujuh ha...tp tu sume angan-angan je.jadi ke tidak kena la tunggu sampai masa nye tiba..huhu~bila???aku tak dapat menjangkakan hari,bulan dan tahun nye lagi..huhu~

aku nak list kan la benda yang aku dok berangan kan sangat neh..mane la tau bila sampai waktu nye nanti aku bleh tuntut kan...hooohooooo~so get ready la orang yang berkenaan tuh...hohohooohoooo ;0




Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

No comments:

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!