Monday, April 25, 2011

~PERANGAI HAKUUU YG SENGAL~

hari nie aku nak cite sal perangai aku yg agak2 sengal sket..huhu~
perangai ni dari dulu sampai sekarang memang tak boley di ubah-ubah..
aku memang de macam-macam perangai yg sengal sampai kadang2 en mazwan mazlan pon tak bape nak paham..aku tau.die sabar je ngan aku..hoho!
okeh,perangai yang aku nak cite neh ialah perangai aku yang tak suka ngan orang dan bile aku tak suka ngan orang tu memang aku da tak boley nak buat-buat suka da..contoh nye bila jumpa orang yang aku tak suka tu aku tak boley nak memanis-manis kan muka aku ni di depan die..aku ni bukan la bagos sangat kan tuk tak suka kat orang neh..tp tu memang da perangai aku sejak azali lagi..wahhhh~hehe.
tp aku bukan la jenis yg sesuka hati tak suka kat org..aku tak suka kt org bila ade la hal nye orang tu da buat dekat aku atau orang sekeliling yang aku sayang.memang die cari pasal la ngan aku kan..orang yg xde buat hal, aku okeh2 je ngan dorang..gila ke hape aku tibe-tibe nak benci kat orang kan..
so bila aku da memang de perangai macam neh mesti orang yg aku tak suka tu perasan kan aku tak suka ngan dorang..dan penah gak la orang tu bertanya sendiri ngan aku..hoho~
ermmmm....aku rasa orang laen pon ade kot perangai yg agak2 sama ngn perangai aku neh.so bleh la kita share pendapat tentang perangai kita..huhu~so pendapat dan komen anda sangat-sangat di alu kan..meh2~

korang agak-agak muka aku time jumpa org yg aku tak suka tu cam gmbr bwh ni ke???hoho~

~google sje~



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

2 comments:

HaN!zAm said...

mmg sengal.. ade la sejibik

Nor Shafiqah Rahim said...

pndi je ko..hoho~

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!