Friday, February 10, 2012

BEN ASHAARI : TIADA LAMA , TIADA BARU

Assalamualaikum...~
(^_^)*

Buat pertama kalinya aku nak join segmen dan buat pertama kalinya aku join segmen yang bang ben buat.hehe :) apa salahnya kannnn???
kawan2 lain pon boley join jugak.
ok klik saje header blog abg ben di bawah ni yeee!


5 blog yang masih baru2 seperti berikut :) 


ulasan: blog di atas adalah blog orang2 yang sangat aku kenali. tolong promote kawan2. hehe :) mereka ada cara tersendiri dalam penulisan masing2. so kalau nak tahu pegilah terjah cepat2 okehhh.

5 blog senior pula seperti berikut :)

ulasan: belog yang di atas ni memanglah sangat otai bagi aku. aku sangat admire cara penulisan mereka. ada yang suka share tutorial mengenai blog dan sangatlah bagus untuk blogger baru macam aku ni. ada penulisan mengenai masakan, fesyen, make up, pelancongan...dan banyak lagiii. owh sangatlahhhh menarik!! aku rasa korang pon mesti dah kenal sangat dengan pemilik blog2 di atas nunnn kan. hehe :)

ok bang ben itu saja coretan dari dirikuuu. thank you sebab adakan segmen ini. love it! <3




Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

18 comments:

Pamie said...

singgah dari blog abg ben :)

Segmen Ben Ashaari : Tiada Lama, Tiada Baru

Arra Ahmad said...

singgah dari segmen sama..:)

Pka Rahim said...

terima kasih arra sebab sudi singgah. kerap2 la singgah ye. :)

Pka Rahim said...

hehe :) terima kasih pamie!

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan dari saya dari segmen yang sama

-pak cek biola-

dyla atsuya said...

hye..jom bw sme-2..
dtg tnggalkan tapak kaki ni..

BuDaK KaMPuNG said...

http://jali-ashburn.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tiada-lama-tiada-baru.html

assalamualaikum pika, . . . jali nak join tapi tak sempat, singgah jemput sini kalau rajin k, . . huhu :)

Pka Rahim said...

hi! rozuan :)

Pka Rahim said...

hi dyla. thanx ye :)

Pka Rahim said...

wassalam jali!

hehe ok2. jali pn singgah selalu okehh :)

Hakimy Zamri said...

wahhh ! terbaik laa..semua hebat2 belaka..hahaha :D kimy tak ada dalam senarai pon :( hahaha..takpa lagipon kimy ni still baru lagi kot..btw, terbaik :D

*tak sempat join segmen =='

Pka Rahim said...

sorry dear,
kalau bang ben mintak sepuluh ke mesti adik salah seorg drpd mereka. hehe :)

takpe2 tak sempat join insyaAllah next time bang ben mesti buat lg segmen camtu. jangan ketinggalan lagi okehhh!

Mish Apple said...

Hai, datang dari blog Uncle Ben.

Pka Rahim said...

hi apple!
next time rajin2 la singgah okehh :)

9n0L4 said...

dari blog BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 27. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tiada-lama-tiada-baru.html

Pka Rahim said...

huhu :)

thanx sebab sudi singgah!

♥ asma ♥ said...

singgah juga dri segemn ni. :)

Pka Rahim said...

terima kasih sudi singgah! :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!