Wednesday, February 29, 2012

Makin Bertambah-tambah!!

Assalamualaikum :)
Hai selamat pagi!!

29/02/2012.. istimewakan tarikh hari ni. empat tahun sekali je boleh ade tarikh macam tu. so sape2 yang nak kawen ke couple ke jangan pilih tarikh ni sebab nanti anniversary boleh sambut empat tahun sekali je. kesian kann?? tapi kalau rasa nak special sangat dan sanggup tunggu lama takpe lah. hehe :)

opsss, baru teringat minggu ni sudah minggu kedua aku menjadi kakitangan KMCSB (Kuantan Medical Center Sdn. Bhd.). minggu pertama memang lah sangat tidak banyak keje. kadang-kadang hampir tiada kerja langsung. hehe. tapi masok minggu kedua kerjaku sudah semakin bertambah yehhh. jadinya aku menjadi semakin blur dengan tugasan yang diberi. aku rasa itu situasi normal bagi petugas baru kottt. aku masih mencari-cari rentak kerja aku. 

walaupon masih blur-blur aku sangat suka dengan kerja aku sekarang. rakan sekerja pon setakat ni baik-baik je semua. mereka banyak tolong ajarkan aku macam-macam benda yang pasti aku tak tau dan tak paham. terima kasih semua!


sempat lagi berposing tu kannn. huhu!



p/s: tak sabar tunggu tugasan seterusnya. hehe :)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

3 comments:

Mohd Ridwan said...

Cantek....Nice blue~

P/S : Ayat ngorat... (^_^)Y

Pka Rahim said...

mohd ridwan : suka biru ke dik??? huhu :)

NahriNet said...

salam..
berminat utk beli domain utk blog ni tak?

cth

www.nama domain yg dipilih.com


if berminat blh email ,sms or call saya ye

email : sales@nahrinet.com

hp : 019 979 7070

thanks

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!