Wednesday, June 6, 2012

aikkk pelikk...!!

Assalamualaikum.

pelik sungguh la kennn... semalam aku tengok jumlah follower aku lain.. tengok-tengok hari ni lain. kalau makin bertambah tu tidak hairan kann.. ini makin berkurang pulakk... hemm kenapakah..??

ada semut makan follower aku kerr..?? hehe. ke aku suspek ada yang follow aku then aku tak follow die kenn, pastu teros je die unfollow aku.. gituuu keww..??

so maknanya orang tersebut follow kita ni iklas ke tak wakkk..??? memang u ollsss follow aiii.. then i usha balik blog u ollsss... haa.. kalau ngam ngan jiwa aiii.. aii will follow u backk okehhh.. bajet cam retis kan cakap.. bukan macam tuuu u ollsss... kita ni nak follow biar lah iklas kan.. pastu betol-betol yang kita suka nak baca entry follower kita tuuu..

jangan dok naek je entry baru dari blog yg kita follow kat dashboard tuuu.. tapi kita tak baca ponn.. buat tak tau je kann.. aku tak moooww camtu.. kalau boleh bila dah naek kat dashboard tu aku mesti nak baca. kalau tertinggal rasa kecewa okehhh.. hehe. aku camtu laaa.. then kalau dorang yang aku follow tu tak update aku still akan usha-usha dan blogwaking jugak kat blog dorang tuuu tauuu.. 

okehh.. jangan dah follow then u unfollow pulakkk.. tak moo tak moo.. tak baek camtuu kenn. nampak sangat korang follow tak bape nak iklas gituuu..  tapi kalau tetiba korang nak unfollow boleh.. tapi mesti ada alasan yang kukuh okehh... alasan unfollow sebab i tak follow u tu sangat tidak boleh diterima ye kawan-kawan..

dahh.. enough..!! fullstop.


p/s : saya sayang semua follower saya.. ikhlas dari hati ini :))



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

16 comments:

Mazniza said...

Join giveaway untuk Tam follower..jom

http://purple-mommy.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-purple-mommy.html

Tq

Pka Rahim said...

mazniza : insyaAllah.. :)

Jue Ngasri said...

pergh..ni mesti hari2 kire...

sabo je le...

Sally Samsaiman said...

hai ! sally nak ajak join segmen ni...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2012/06/segmen-my-not-human-bff.html

p/s : hihihi...sally still follow ! =)

Nina K's Luviee said...

hahaha...sama lah kiter

Pka Rahim said...

jue : klu figure beza satu dua tu aku pasan lagi la wehhh. haha. takde la kira hari2. :)

Pka Rahim said...

sally : insyaAllah ye syg :))

Pka Rahim said...

nina : kannn.. hehe :))

Prettywrite said...

biasa jugak jadi macam tu..mb sbb dia unfollow la..takper follower cuma angka..yg penting loyal readers..:)

Pka Rahim said...

prettywrite : betul tuuu :))

9n0L4 said...

lain org lain lah ragamnye kan. ;)

Pka Rahim said...

9noL4 : tau takpe. hehe :))

babycomel said...

kita pun sayang semua jugak.. baby follow sini ye :)

Pka Rahim said...

baby : tq baby :))

Nyue said...

ahahahah...ad gak kes cm tu igtkn kat twitter ke benda2 cmni berlaku...ahahaha
biarla..1 pergi 10 yg dtg..kn?

Pka Rahim said...

nyue : ya..sangat setuju! huhu :))

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!