Friday, June 1, 2012

SEGMEN PKA RAHIM : ADA LAGU TU BEST KE TAK..???

Assalamualaikum.

nak buat segmen la.. tapi segmen kali ni nak mintak pendapat korang sikit.. kalau kita pergi blogwalking kat kengkawan punya blog mesti sesetengah tu ada yang pasang lagu kt blog dorang kannn... bagi korang okeh tak cemmtuu..?? bagi aku okeh kalau aku blogwalking dekat satu blog je dalam satu masa.. tapi bagi orang tamak macam aku ni aku suka bukak tab banyak-banyak sekali. haha..!! :))) andai kata aku bukak lima tab time tu dan  lima-lima tu ada laguu.. haaa camne tuu..??? pening da kepala aku.. lagu dah bercampur aduk.. da jadi cam lagu bangraaa pon ada kottt... hehe.. so bagi aku tak payah letak lagu pon okeh kannn.. tapi tu pendapat aku je tauu.. setiap orang de pandangan masing-masing... 

jadi jom share pendapat anda.. ada lagu tu best ke tak..???






1. Letak header blog miss pka, lepas tu link kan ke entry ni..

2. Tajuk segmen.. SEGMEN PKA RAHIM : ADA LAGU TU BEST KE TAK..???

3. Buat entry mengenai pendapat korang kalau letak lagu dalam blog ok ke tak bagi koranggg...

4. Dah siap semuakann.. so boleh lah tinggalkan link url korang di ruang komen entry ni ye..


dijemput join ya genggss... aku akan bagi list yang menyertai segmen ni kalau penyertaan lebih sepuluh orang aje tau. kalau kurang daripada tu korang rajin-rajin kan lah diri pergi usha-usha kat ruang komen tu yeee..

segmen tamat : 3/6/2012


p/s : ishhh kenapa hari ni semua tak kena jeee... :(((



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

10 comments:

Solehah Shamsuddin said...

tq invite sy ye :)

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/06/segmen-pka-rahim-ada-lagu-tu-best-ke.html

Pka Rahim said...

solehah : tq solehah :))

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/06/segmen-pka-rahim-ada-lagu-tu-best-ke.html

Pka Rahim said...

sharfynarz : tq join :))

Munira Hanis said...

http://nurmunirahanismokter.blogspot.com/2012/06/segmen-pka-rahimada-lagu-tu-best-ke-tak.html

sye dah join dah sis,thanks,nnti bwt lgi ea segmen bbyk,klau ade rezeki sye join..^-^

Linda Wahed said...

Salam pka kaknda join.. ^_^

http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/06/segmen-pka-rahim-ada-lagu-tu-best-ke.html

9n0L4 said...

join. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-pka-rahim-ada-lagu-tu-best-ke.html

Mazniza said...

Joined!!
http://purple-mommy.blogspot.com/2012/06/segmen-pka-rahim-ada-lagu-tu-best-ke.html

Jemput masuk friends =_=

kinara kinatara said...

la dah tamat segmen nye...jadi kina bagi pendapat kat sini jelah boleyh...umm..pasang lagu kat blog ayh?sebenarnya ade sesetengah orang dye suke membace sambil mendengar lagu..dan ade jugak yang x suke..jadi law nak letak lagu kat dalam belog better letak yang boleyh pause n open..:)satu lagi lagu yang kita nak isi 2 law boleyh lagu 2 slow,xdeklah memekak macam lagu rock..hehehe:)

Pka Rahim said...

thanx kepada semua yang join. thanx juga kepada kinara kinatara dgn komen tersebut okehh. huhu :))

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!