Tuesday, June 5, 2012

leopard printed lover..!!

Assalamualaikum.

kalau u oollss perasan la kannn.. bajet ramai je yang ambek tau pasal diri ini kennn.. hehe ;)) shawl yang aku pakai selalunya mesti corak leopard kan. ntah kenapa ek..?? sebab nya aku suka sangat okehh.. rasa excited gila bila nampak apa-apa yang corak leopard. dan sanggup cari sampai dapat kalau dah suka tu..

yang pergi pasar kemboja aritu sanggup tu pusing semua kedai yang jual tudung semata-mata nak cari shawl leopard color kuning nak match dengan baju. hehe :)))

dan ini lah hasilnya....



hehe. haaaa imah tutup mulut. jangan nak cakap pape okehh.. huhu ;)))


p/s : adoiii.. serabut lah hari ni.. hik..!!



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

8 comments:

FITRAH JAMIL said...

aummm hehe :)

Pka Rahim said...

fitrah : hehe ;))

Cik mama said...

shanntikk laaa..

Pka Rahim said...

cik mama : thanx cik mama ;)))

::CIK LYNN:: said...

dear, cantik!! cantik!!hehe

Pka Rahim said...

cik lynn : yeke ni..?? hihik. malu pulak. neway thanx.. :))

Mazniza said...

Jon GA sini sis, sangat best

http://purple-mommy.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-purple-mommy.html

TQ

Pka Rahim said...

mazniza : insyaAllah sis :))

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!