Wednesday, June 20, 2012

Finally..!! ;))

Assalamualaikum.

haaaa akhirnya dapat jugak gambar siti kawennn.. hehe. maklumlaaa pinjam camera orang. tapi hasil gambar nya sangat memuaskan okehh. ;))

jom layan gambar perkahwinan housemate aku Puan Siti Aminah bersama pasangan nyaa..



sebelum tuuu.. test test dulu camera orang ni. tak penah pegang camera, ketar-ketar je kann.. da la mahalll. haha..!! thanx to kawan rapat ziela.. rapat la sangat kannnnn.. heeeee ;))



lepas tu test tangkap gambar lala.. kot-kot lahh camera tu tak bolehh terima gambar oranggg.. erkkk..?? tak lawak okehhh.. 



on da way tuu.. buat pertama kalinya aku lalu depan hospital ni.. darul makmur medical centre.. baru lagi hospital ni.. antara pesaing medical centre aku sekarang. (bunyikk macam aku yang punya je kenn..) huhu..!



okehhh dah sampai rumah pengantinn.. tapi tapii.. sebelum sampai rumah siti ni aku dengan ziela hampir-hampir nak terpergi dekat kenduri orang lain.. haha..!! sangat confuse okehh sebab rumah dorang sangat berhampirann.. dan takder pon gambar banner pangantin ke hapeee... nasib baikk belum pegi.. so mula-mula sekali kami jumpa jaja.. housemate ktorang jugakk.. dia sampai dulu. dia jugak lah penyelamat ktorangg.. kalau tak dah lama makan kenduri pengantin lain. hehe.



lepas tu pegi makan dulu sebab time ktorang sampai tu pengantin pon tengah makan kann... perot pon lapar.. :)) 



dah abis makan pegi tangkap gambar pengantin tengah makan dari jaohhh jewww..



 okeh yang ni dekat sikittt... yeahhh siti pandang camera! hehe :) eh gambar ni tergelap sebab flash tepadamm.. adoooii tak pandai guna camera orang.. haha..!! siap tepon owner tanya camne nak bagi ada flash balik. hahahaaa..!!



ziela posinggg..!!





 hohohoooo.. wajib okehh tangkap gambar dengan pengantinnn.. :))



ziela pon haruslah nak bergambar dengan pengantin kann.. hambek berkat katanya.. eh..??? hehe..



ini keluarga siti...



dah puas bergambar kat luar nak pegi masuk rumah pulak.. nak tengok pelamin.. ni haaa ziela nak bergambar kat pintu gerbang pengantinn.. layannnn...!! haha ;)











 dengan besprenn zihah.. zihah ni schoolmate dengan siti.. kecik kann dunia.. hehe.







:b



candid gambar pengantin sikittt..



haaa.. tekejot ktorang sebab tetiba ada pengantin lain datang.. nilaaa pengantin yang aku ngan ziela hampir-hampir nak terpergi kenduri dorang tuuu.. hehe. rupanya pengantin tu kawan husband siti.. dorang punya majlis habes awal tula dorang datang berkunjung.. best kann..?? :))





wowww... so sweettt..! ;)



haaaa... lagi tekejot sebab tetiba ada lagi satu pasangan pengantin yang datang.. pengantin ni adik kepada pengantin yang baju greyy tuu.. hebat satu kenduri siap ada tiga pasangan pengantin lagi kennn.. cameraman pon tekezottt.. haha..!!



eh.. kenal tak siapa tuu..?? chef zam.. kenal tak..?? penah jugak la masuk tv tak silap aku.. tu sedara ngan pengantin lelaki..



(gambar baru letak..huhu!)


okehhh dah habisss.. penat..!! haha.. banyak lagi gambar tapi share yang ni cukup la kennn..?? hehe :))


p/s : jangan lupa vote kak filla yuuu oolllsss.. tq..!! :)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

14 comments:

maszull said...

assalamualaikum pka...selamat pengantin baru buat pasangan2 pengantin baru tu...:)

Pka Rahim said...

maszull : hai mama :)) pesanan akan disampaikan. insyaAllah.

Hakimy Zamri said...

wahhhhh bestnya kawin. hehehehe :3. btw, gambar semua lawa-lawa. :D

Pka Rahim said...

kimy : kecuali yg malap tula kann.. haha!!

Fakhrul Haiyin said...

gambar lawaa... :D

Pka Rahim said...

fakhrul haiyin : thanx.. :))

nur anis said...

kuning cantik..meriah sangat...awak dah boleh jadi pengapit dah tu...kuning jugak..:)

Pka Rahim said...

nur anis : hehe :) kita suka pegi kenduri kawen orang ikot tema dorangg. ;))

Lily Puteh said...

patut laa muka pengantin lelaki tu mcm ada iras2 seseorang . chef zam rupanya

Pka Rahim said...

lily : tula. sedara mara mmg ada iras laaa. hehe ;))

LELAKI INI said...

bestnya kawen!
kuning2!

Pka Rahim said...

lelaki ini : best la kot kawenn.. sbb tak penah kawennn. haha! :))

9n0L4 said...

mak oiii, same kuning dgn pengantin tuuuu. hee.

Pka Rahim said...

9n0L4 : haruslah sama. hehe ;))

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!