Thursday, June 21, 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA


Assalamualaikum.

(klik banner kalau nak join ye)

dah lama abg ben tak buat segmen.. memang sangat tertunggu segmen dari abg ben ni.. haaa bila da ada segmen pe lagii.. laju-laju jela nak join kennn..?? hehe :))

abg ben mintak sesape yang join segmen ni cerita blog camne yang korang suka baca..???

kalau tanya aku lah kannn.. aku suka baca blog yang simple simple aje.. tak berat sangat.. dan sangat suka baca pasal kecantikkan lahh kannn.. ofcosss..!!! huhu~  

cepat-cepat korang join.. segmen tamat pukul sebelas malam ni ye kawan-kawan.. kalau tak sempat join jangan salah kan kitaa tauu.. kita dah bagitau awakkk.. hee!


p/s : esok jangan lupa vote kak filla okehhh.. :))



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

57 comments:

Nana Lam said...

waahh suka bca blog pasal kecantikkan ptutlah tuan blog pun cantikk.nana datang berkunjung balasss :D
http://ernaziana.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Mk Syahir said...

haip pka..thank sudi bw =)

follow sini jugak

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty said...

Kecantikkan , yeah semua wanita will like that dear..

salam kenal

Thania Ismail said...

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

Eyqa Hasnan said...

eyqa dari segmen yang sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

nanieybarnieylurviey said...

kunjungan balas.. jenguk pka kt sini

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Nur said...

dari segmen yg sama.. :)


http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Yasmin Aris said...

hehe . fesyen mmg wajiblah kannn .

azizah :) said...

salam perkenalan yer :)

Wan Din said...

Salam ziarah cik Pka... :)

fizafantagirO said...

Salam pka :) ya ! kecantikan .. byk tips kan ;)

Que Achmad said...

Que Achmad da join jugak.
jom singgah blog Abe lagi yeee....

http://www.queachmad.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Solehah Shamsuddin said...

oh ske bce sal kecantikan ye.hehe sbb tu solehah ske bce blog Irine Nadia sbb dy ske update sal kecantikan.lagi2 utk remaja mcm kita ni

Encik Zaharin said...

skodeng dan follow pka

Yumida said...

SALAM ZIARAH,DTG DRI SEGMEN YG SAMA..PATUTLAH SIS SWEET JER RUPANYA ADE RAHSIA DI SEBALIK KESWEETAN ITU :)

http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,peace :p

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Kalo blog tu berat,saya pun cepat-cepat reject.Kejam ke???

Eera Shera said...

blog yg simple senang nk baca kn

Anis Athia said...

sangat setuju dengan pendapat kamu...anis balas kunjungan ^_^

zanairin said...

datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Abey Mirul said...

Abey hairan. Kenapa semua orang suka blog yg simple2 ea? Rata-rata blogger suka blog yg simple2. Kenapa? Kenapa? Haha.

#terpaksa ar abey tulis entri pasal kecantikan agar cik..cik..pka selalu menapak di blog abey. Hehe.

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

hawa said...

hee , salam kenal :D

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Pecinta pink^^ said...

salam..perempuan n kecntikan memang tak leh pisah.heheh.tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

Belladeone said...

done follow u back... 10q =)

Siti Fatimah Fuzz said...

cik siti da follow...nice to know u ...=)

apisz a.k.a alhafiz said...

membalas kunjungan...dari segmen yg sama.

DsCaRNiA NaDiA said...

Salam..
Balas kunjungan..
http://simplenia.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

done follow awak :)

SuparMan SuaRez said...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Zul De Alexis said...

esok nak wat pasal kecantikan lah mohon baca..hehehe

Cik Rongoks said...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Wanieys said...

singgah dari segmen sama :)

Alang-alang dh singgah wani follow sekali larh hihi

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

salam kenal yer :))

::CIK LYNN:: said...

cik lynn datang melawat dari segmen yang sama... :)

jom jenguk2 Blog Cik Lynn plak...
lynnlinda.blogspot.com

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

sukagelak said...

singgah baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Muhamad Azam said...

Hola!! Dari segmen sama done follow u..

JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

fizafantagirO said...

Salam dan slmt bersegmen :)
dtg baca blog kesukaan pka :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

♥Mr.Petak♥ said...

Salam PKAemerald ...
Tq follow MrPetak. petak dah follow balik...
Anyway.. nice blog..

Dr segmen yg same..
http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya-mrpetakcom.html

LiYa HaNiF :: said...

salam kenal ... ^_~

ameerul ashraf said...

already follow.. 497.. :)

maszull said...

assalamualaikum pka...mama pun dr segmen yg sama...:)

Dylla Abas said...

suka baca ttg kecantikan ek..? tapi orang nya pun cantik :)

dah follow balik ^_^

Ain said...

Singgah sini sambil membalas kunjungan. =D done follow ^^

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Mimie said...

singgah dr segmen sama... done follow :)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

bai baizura said...

berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

deno said...

ooo... suka blog mcm tu eh...... jom baca yg deno pulak... nak tak?

IntaNBerliaN said...

singgah dari segmen yg sama sambil follow :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Scarlett O'Hara said...

Setelah sekian lama, dapat juga follow Pka.

babycomel said...

tuan rumah cantik, tu yg suka kecantikan.. baby pun suka jugak..

Cik Honney said...

Assalamualaikum...camat mlm..kunjungan berbalas dri segmen yg sma..done follow anda...thanks cuz sudi singgah ke blog cik honney yg xseberapa 2..


http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Kunjung balas dari nieza :)

Hakimy Zamri said...

dah lama tak join segmen ben. huhuhu

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

Chaca said...

Done follow here pika :)

Pka Rahim said...

terima kasih kepada semua yg sudi singgah blog pka :)) ai sayang u ollsss semua okehhh..! hehe ;))

Hafizzi Aziz said...

bw dan follow sini :-)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!