Sunday, June 3, 2012

chika pow wow..!!!

Assalamualaikum.

jom register ni nakkk.. abg ben ashaari pon penah menang tauu.! huhu..

klik bawah untuk register..!


tq :))


p/s : ajak la kawan-kawan join jugak yeee :)))



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

9 comments:

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
harap Pka dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

Pka Rahim said...

fariz : thank u sudi jemput :))

ain dzaya said...

ain dah join!!
terima kasih pka sudi share!
sayang pka <3 <3


Ain dah pandai buat drama sekarang.

Pka Rahim said...

ain : hehe. jgn lupa pow byk2 ek. hehe :))

yayahnasake said...

TAG ANDA

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/06/segmen-ain-nak-review-blog-korang.html

Pka Rahim said...

yayah : rajin yayah tag ye. huhu. neway tq :))

::CIK LYNN:: said...

pka bleh trangkn chika pow2 ni cmna? cik lynn mmg xbrapa tau psal iklan kt blog...kalu prsan, blog cik lynn mna ada nuffnag sgla bgai..hehe

::CIK LYNN:: said...

pka, ni cam lelong2 tu eh? sapa yg bid plg byk, dia la dpt...cmtu ke?

Pka Rahim said...

cik lynn : die tak kisah kte bid berapa as long as kita ada token kita boleh bid. then klu nasib baik kita akan dpt beli harga brg tu dgn harga yg sgt murah. conton yang abg ben dpt topup celcom 100, tp abg ben byr only rm1.30. :))

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!