Wednesday, June 20, 2012

Vote Untuk Kak Filla okehh..??

Assalamualaikum.

cakkkk...!! lama kan aku tak update.. haishhh aku tunggu gambar pengantin tak sampai-sampai lagi ni.. so terpaksalah menyepi diri. nak update pasal lain takdop ideaaa okehh.. 

haaa... nak ajak korang tolong sikit lahhh.. bukan tolong aku.. tapi tolong kak fillanie.. blogger glamour uuu ollsss... aku suka gila baca blog dia okehh.. ada sape2 cam aku takkk..?? boleh gengggss.. hehe ;))

akak filla kita ada join satu pertandingan ni. eh pertandingan ke..?? layannn.. huhu.. sebelum tu akak filla ada buat entry pasal ni.. Eh! Levi's Curve ID Bloggers Award.. baca tauu :) dan sekarang kak filla mintak tolong kita vote untuk dia.. hadiah dia best okehh , kalau menang dapat voucher dari levi's bernilai RM300 hinggitt. syokk kennn.. 

kepada sesape yang baek hati nak vote tuuu boleh vote sekarang dan setiap hari okehh..

boleh follow cara kat bawah ni ye kengkawannn...


STEP BY STEP on HOW TO VOTE FILLA


2. CLICK 'LOGIN HERE' (warna merah tu)



3. CLICK 'Register To Vote'



4. ISI FORM dan CLICK 'Register To Vote'



5. THEN AKAN KELUAR 'Registration Successful!


6. CHECK EMAIL DARI EH! PASTU 'Click Here'




7. CLICK 'OK'


8. VOTE, LOGIN AND START VOTING!!!!!!!


9. PLEASE COME AGAIN TOMORROW TO CAST YOUR VOTE




CLICK ----> VOTE FILLA



haaa vote jangan tak vote.. hehe..  kak filla memang cun pakai jeans levi's ;)) korang boleh vote sehari sekali je tau. ada masa sepuluh hari lagi.. so sorang sepuluh okehh kann..??? ;) 

atau atau korang boleh je terus pergi blog akak fillanie aje untuk vote... boleh baca di sini 


terima kasih yuu oolllssss :) 


p/s : selalu je tergelak sorang-sorang baca entry kak filla :))



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

10 comments:

mama aryan said...

salam..akak pun dah vote utk filla nih,suka ngan blog dia

Pka Rahim said...

mama aryan : ok esok kita vote lagi ye ;)

Princess Syazliyana said...

kite vote akk lyssa :) insyaallah akn vote akk filla nie ^^

Pka Rahim said...

princess syazliyana : hehe okeh2 :))

Filla ~ Kasihs said...

tq dear ;) terharu sangat.. kalau menang ai open table roti canai mcm Zahid AF.. tak kelaka yeh? haha

Pka Rahim said...

filla : okeh nnt openn table tauuu. haha!

Hakimy Zamri said...

vote ? hehehe. oke :3

Pka Rahim said...

kimy : ada je dak kecik ni.. huhu ;)) orait2 vote okehhh.

maszull said...

assalamualaikum pka...selamat berjaya yer...:)

Pka Rahim said...

maszull : selamat berjaya untuk kak filla mama. hehe ;))

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!