Friday, June 1, 2012

Parkson WareHouse Salesss!!


Assalamualaikum.

sekarang parkson kat tempat saya tengah buat warehouse saless tau.. tak tau pulak kat tempat anda bagaimanaaa.... hehe..!! tetiba tersopann pulakk.. :) lokasi di Megamall, Kuantan Pahang Darul Makmur.. rasanya sampai tengah bulan 6 ni kot sales tersebut.. adalah pulak kot kot kennn.. pemberi maklumat tak bertauliah sungguuhhhh..

semua barang dijual dengan harga yang sangat murahhh...!! nak abes kan stock lama ke hape ntahhh.. haha! janji murah okehhh.. dannn barang yang sangat menarik perhatian saya ialahhhh (setakat ni lahhh.. esok2 tak tau lagii..) barangan kosmetikkkk lahhh. apa lagi. huhuuu! bagai nak gila tengok harga yang mereka tawar kannn.. sangat la murah ya amatttt.. lipstikk, mascara, eyeliner, blusher, eyeshadowww, bb creamm, foundation di jual dengan harga bawah sepuluh hinggittt di ulanggg RM10.00 sahaja.. korang dengar tak tuu..??? antara brand yg offer gila-gila tu.. antaranya revlon, silkygirl, in2it dan avon.. eh avon takde okehh.. tipu..!! nak tahu apa lagi boleh lah terjah sendiriii nantii.. :))

kalau ikot kan nafsu hati ini mauu semua nak diborongkannn.. huk huk hukk..!! tapi ingat-ingat kena savinggg sebab ada planning lain lagi.. huhu. dan barang yang telah terbeli petang tadi.. dengan tak sabar lepas balik keje terus pergi terjah parkson tuuu.. haaa layannnnn...



 tengok.. tengokk... sembilan hinggit je.. ini eyelinerr yang sangat febrettt.. time study dgree dulu ada sorang kawan cadangkan pakai eyeliner ni.. dan sampai sekarang tetap menjadi kegemaran.. tq kawan ku nanad..!! miss u..! ;)



 ini dia eyeliner yang dimaksudkan.. dari brand in2it.. sangat matte dan longlasting.. waterproof lagi okehh.. me like it so muchh..!! harganya kalau takde offer tu lebih kurang 16 hinggit malaysia kottt.. haishh kot lagi.. ke mahal lagiii..?? haha..!! kannn.. murah tak..?? murah tak..??



first time beli lipgloss.. haha!! caya tak..?? sebelum ni macam tak berminat nak pakai sebab tak suka la ada benda melekit-lekit sangat kat bibir.. tapi tetiba kita rasa nak try jee... tambah-tambah tengok rege dia.. lagi la kita tak pikir panjang daaa.. hohooohoo..!! lima hinggit malaysia je u olllsss... :))) tag harga da cabot awal-awal lagi di sebabkan kegelojohannn nak mencubaaa... hikkkk!


 brand silkygirl, aku pilih yang no 5.. sweet pinkk.. dengan harapan bila memakainya aku akan selalu sweettt je gituuuw.. haha!! tolong jangan muntah.. maaf maaf tak dapat la nak focus betol-betol kat tulisan dia tuu.. camera handphone je kennn.. paham-paham jelahhh..



lipstik pon beli jugakk haaa.. simple je kann casing diaaa... aku beli 2 batang lagi.. semestinya lain-lain color.. tak dapat nak decide mana satu yang lagi okehh.. lagi pon aku memang suka dua-dua color tuu.. at last hambek jela dua-dua color tersebut.. harganya hanya lapan ringgit malaysia sebatang.. :))


fisrt, color dia oren-oren gituu... dah lama cari color ni.. tak sabar nya nak make up pegi ofiss esokk. hehe :)) lipstick dari brand silkygirl jugakk..


 kod color yang oren tuuu, 07 - orange crush.. oren la bibir aku besokk.. haha..!!



second.. color dia pink-pink orenn.. ishhh tak tau nak cakap color hapeee tuu.. hehe..!!




okehhh.. ni kod lipstick tersebuttt 04 - peach cocktail.. owhhhoooo color peach ke cenggituuu. hahahaaa..!!


kesimpulannya.. dengan empat barang tersebut aku hanya berbelanja RM30.00 aje ye genggsss..!! hehe.. sangat puas hatiii.. kalau korang pon nak, cari lah parkson yang berhampirannn.. tengok ada tak dorang buat warehouse salesss.. kalau ada apa lagiii kann.. gaji pon baru masuk ye takkk...??? heheee :))


p/s : nak cari blusher jugak tadi.. nasib baek takde color yang berkenann... memang nasib baikk.. hohohoooo,, :))




Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

4 comments:

Mr. Doctor said...

tudiaa.... memang heaven gila la untuk ladies.. md follow sini ya.. :)

Pka Rahim said...

mr. dokctor : mmg sgt heaven okehh. hehe :)) tq sudi follow..!

Ayu Iman said...

wah pka suke meka up ya..hihi..

Pka Rahim said...

ayu iman : aah memang suka sangat.. huhu :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!