Friday, July 20, 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

Assalamualaikum.


wahhhh.. abg ben da tukar header baru jugak la.. qhaliff ada sekali pulak tu.. cute sangat kenn..?? huhu ;)) sempena bulan ramadhan ni abg ben ada buat satu segmen.. 

senang je segmen ni.. abg ben mintak kita cita sikit kenapa blogger di luar sana patut pilih blog anda..

korang-korang patot pilih blog aku sebab kann.. sebab pe ye..?? hehe.
ermm.. sebab blog aku blog simple je kot.. kalau korang baca pon takde la sampai kena kerut-kerut kening.. nak tau lagi meh la katam kan baca blog aku nehh.. ;))

kengkawan yang nak join boleh join sebelum pukul 11.59 malan ni tau. cepat-cepat...!!


p/s : im happy..!! selamat berpuasa semua ;))



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

74 comments:

Haziyatul Najihah Hasin said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
http://haziyatulnajihah.blogspot.com

babycomel said...

Anda berminat utk menukar link bersama saya?
~selamat berpuasa ;)

Mohd Hakimi Zulkifly said...

MHZ terima tawaran kamu..MHZ dah letakkan blog kamu dalam bloglist..

http://mhzmc.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-20121433h.html

adrian aizat said...

ok. saya letak terus kat bloglist

http://adrianaizat.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

majirashid said...

yaaaaa..saya berminat

http://majirashid.blogspot.com/

dyabunga said...

setuju!!dh letak dlm bloglist

Zaza said...

Done... n i follow blog u jugak..

Misz Mieza said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

Pecinta pink^^ said...

Salam..Jom tukar link bersama saya..saya dah masukkan awak kat dlm bloglist Rakan Blogger Ramadhan 2012..
Dari http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html..

Selamat berpuasa..Thanz(^_^)

Mizzs Ninie said...

Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

LylaIdris said...

salam.. done bloglisted n be ur follower.. pls follow me back yer.. tq vm

MISS Z BERCELOTEH said...

Salam ramadhan :)
Ya saya berminat :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

dan dah letak link blog awak kat log miss z :)
terima kasih :)

jaakechik said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

btw done follow u dear...

♥ Maisarah Humaira ♥ said...

SALAM..
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

sy folo blog awk jugak :)

sHaR!Na eLyaNa said...

dah follow awak..dan dah letkkan link kamu d bloglist sha..jom check..

Mieya Atiera said...

Ya, saya berminat dengan tawaran anda :)
http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Roslan Putra said...

ya .. saya setuju tukar link...

http://putra08.blogspot.com/

Siti Wardah said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://swardah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

dah letak dah awak kat bloglist RAMADHAN saya :)

ieka farhana said...

salam ramadhan anda berminat tukar link bersama saya ?

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html#comments

Eyqa Hasnan said...

ye :) saya berminat dengan tawaran anda :D

Yumida said...

JOM MENUKAR LINK BERSAMA SAYA

Blog anda SUDAH dimasukkan ke dlm senarai Bloglist saya RAKAN BLOGGER RAMADHAN 2012

http://umikasum.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

kechixx hussain said...

Salam Ramadhan;)

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?


http://kechixx.blogspot.com/2012/07/segman-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Misz Mieza said...

Ur link has been listed! Check bloglist k.. =)

Jaja Sutera said...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

Jaja dah follow & letakkan nama awak dalam bloglist... ^^,
disini
http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/bloglist-senarai-rakan-blogger-ramadhan.html

follow Jaja balik tauuu... <3

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadhan-2012.html

Cik Jajika said...

ya berminat. sudah update list

eimah siti said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA http://eimah2328.blogspot.com

lieya syaira said...

yes. berminat. :D
sudah masukkan blog awak dlm bloglist lieya. :)

Miss BaNu said...

ya saya berminat..saya dh masukkan link blog anda ke dlm bloglist..nanti check k..

Norasyimah Saifullah said...

ya saya berminat

http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/

syarmimi said...

ya , sy berminat dengan tawaran anda. sy dah masukkan awk ke dlm bloglist sy. jom terjah. :)

zikron said...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

http://ahmadzikron-zikron.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

ema_like you said...

"YA SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA ITU.." dan blog anda telah senarai dlm blog sye.... http://i-love-pooh4ever.blogspot.com/

Sue PeLik said...

berminat :)
sila buat spot cek di sini ya

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/

Eza Boom Boom :) said...

Ya, sy berminat :) :)

nur said...

SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

Diera Tekikushika said...

ya saya berminat tuka rlink dengan anda. da ltk link awk =)

Natasha said...

Ya sy berminat. dah update awk dlm bloglist sy. jemput sggah erk
http://anzulnashome.blogspot.com/

Hawa Ey said...

ya , saya berminat nak tukar link :^^

btw , dah masukkan ur link dalam bloglist ..

http://akubencihitam.blogspot.com/

Mohd Lokman Bin Ramli said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://lokmanramli.blogspot.com/

Waalid5035 ™ said...

Assalamualaikum..

"ya..waalid berminat dengan tawaran anda.."

waalid dah letak link anda dalam bloglist waalid..semoga ukhwah berpanjangan..selalu2lah jenguk blog waalid ya..^_^

Jazakumullahu Khairan Jazak!

p/s: waalid dah folo sini..

AyueJean said...

Salam Ramadhan......
Jom tukar link...
Kamu dah masuk dah dalam bloglist....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Asmar Arafad said...

Saya sudi menukar link dengan anda, link anda dah di listkan,
http://asmarpunyablog.blogspot.com

DekNie said...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

http://dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Mrs. Abi said...

ye saya sudi.... thanks dear :)

zatie said...

ya..saya berminat tawaran dengan anda..dh msukkan blog awk dlm bloglist sy.. :)

http://izatie91.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

SYAA A said...

ya sy berminat :) http://syaaazleen.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Mr. E'raz Fadli said...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

ya saya berminat

aisyah humaira' said...

anda kini berada dalam bloglist niera !

careno said...

ya berminat... jom tukar... ur blog dah sy listkan...

Jom joint GA saya pulak...

http://marqiscareno.blogspot.com/2012/07/suka-suki-give-away-ga.html

Nur Zafirah said...

saya sudi. harap anda berbuat demikian :)

Ayiesha Sani said...

ya..sy berminat..anda sudah berada di my bloglist...

Siti Amynur'ain Putri Rosdi said...

Ya saya berminat dengan tawaran anda :)

http://akudiadanangan.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Thnks :) dah msuk dlm bloglist

Syaz Blackrose said...

Assalamualaikum,
masih berminat tak nak tukar link dgn saya?

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

salam Ramadhan dan salam perkenalan, blog awak dah ader dlm list saya ye.. dan saya jd follower awak jugak

haz said...

ya sy bermint =)

http://hazirahramli.blogspot.com

kechixx hussain said...

saya berminat dengan tawaran itu..selamat berpose;)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

Ini Blog saya yang lain

rafflesia said...

ya saya berminat untuk bertukar link dengan anda,

http://raffloves.blogspot.com/ :)

ayut said...

Ya,saya terima tawaran anda..maaf tlmbat..nnt singgah tgk ada tak dlm bloglist ye :)

ain1914 said...

saya terima, tq

Emma said...

Thanks, emma dah letak dalam bloglist ^_^
http://emmaeema.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

sukagelak said...

maaf lambat respond.
ya saya berminat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

permata biru said...

salam perkenalan..
nanti saya masukkan blog pka dlm list saya k..done follow

Masz Sidek said...

Salam Ramadhan...

maaf sbb lambat balas komen awak...

yup.. sy berminat dgn tawaran awak.. :D

masrinasidek.blogspot.com

fAtrinA said...

UPDATED!

UmmiAbi said...

Done folo:)
Maaf, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
Ummi jawap k..
"Ya, saya berminat dengan tawaran anda"
Terima kasih ye..
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
Ummi nak tnye balik: Sudikah menukar link bersama ummi?TQ ye..

E Y C H A said...

maaf lewat reply ~ dah add ke bloglist saya pun :) and jom add saya pulak.. http://norafesa.blogspot.com

Crafty Nieya said...

ya.saya berminat.thanks

http://craftynieya.blogspot.com

Mimie said...

awak dlm bloglist sy.. :) boleh cek di ruang bloglist sy.. kalau xde pls inform..

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

p/s : sori lmbt balas kunjungan..

Sue-Rya Qistina said...

As Salam. maaf lambat bls kunjungan. saya baru msk office today. ya, saya berminat dgn tawaran anda. i follow u! nnt saya update bloglist ok :)

www.suriaqistina.blogspot.com

cikji said...

yer saya berminatt

http://cikji.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

fiza said...

Iyer...saya berminat ☺☺

Sorry for the late reply.

Faqihah Husni said...

Maaf lambat reply.. Ya, saya berminat :) blog awak dan ada di bloglist kihah :)

www.faqihahhusni.com

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!