Monday, July 2, 2012

Bangun Pagi pegi Pasar Tani :)

Assalamualaikum.


Haishhh.. senyap sunyi je blog aku ni kenn..?? imah pon dok bising je tanya nape aku tak update blog.. huhu :)) pka takde idea lah imah nak update mende peee.. heee.!!

kepada silent reader terima kasih sebab sudi melawat blog aku ni.. especially rakan ofiss. malu aii okehh..! hai fiza... ;)

sekarang terasa nak update pulak.. tapi tak mo cakap bebanyak. sebab tadi pagi pergi pasar tani. rajin pulak kann nak ambik gambar.. so layan gambar kat pasar tani tu je okeh kann?? aku pergi dengan housemate, puan siti dan kak liza. rasa lama sangat dah tak pergi.. macam-macam jugak lah kitorang borong, tambah-tambah dah ada peti ais kat umah sewa kitorang tu teros beli tak hingat dunia. hehe. sampai senget dah bahu nie..! okeh tipu je ;)

dari gambar korang boleh buat cerita sendiri okehhh.. hehe. yang penting kat pasar tani tu semua ada.. tak caya korang tengok sendiri tauu..!












 



































haaa.. da abesss... itu hanya sebahagian saje yang dijual kat pasar tani tu.. ada macam-macam lagi tau.. tu yang kalau datang sini rasa semua nak beli.. huh, nafsu mata semata-mata. hehe..!


p/s : tak sabar nya nak tengok cita dejavu di kinabalu esok..! huhu ;)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

11 comments:

deno said...

memang best kan pegi pasar tani ni.. mcm2 ada kan :)

Pka Rahim said...

deno : betol. semua ada. huhu ;))

Hakimy Zamri said...

wah sempat lagi update plus ambek gambar. hahaha. macam ni baru BLOGGER :D kihkihkih..

Pka Rahim said...

kimy : mestilahhh.. hehe ;))

maszull said...

assalamualaikum pka...seronoknya dpt pi pasar tani mcm adakan..;)

Pka Rahim said...

maszull : betol mama. mesti mama pon selalu pegi pasar kan. huhu ;))

keli menari said...

Huh.Lame tak pi pasar saya ni.Hmm

Pka Rahim said...

keli menari : selalu jugak pegi pasar ni ye..??

ain dzaya said...

tetiba tekak rasa geli2 nak pegi pasar tani...lagi best dari city mall..z^^

CREATIVE, ARTISTIK, GEORGEOUS, ADORABLE, FASHINABLE,OWESOME clik sini : Konspirasi Blogger Kreative 2012
Jiwa daku sedang berperang

Pka Rahim said...

ain : aik rasa geli ye. hehe. betol betol lg best dr mall ;))

Mizz Wenn said...

http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/07/special-giveaway-by-aimanainfatin-and.html

tag awak =)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!