Saturday, July 21, 2012

Segmen Pendek : Saya Nak Blogwalking

Assalamualaikum



takde keje kann ari minggu ni.. join segmen jela kita. kali ni segmen anjuran miss z. rajin la miss z. i support u okehh... hehe ;))


p/s : dah lepas satu hari puasa. alhamdulillah ;)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

15 comments:

GBM said...

wa.. mcm best je join segmen ni. GBM dr segmen BEN ASHAARI. Ya sy setuju dgn tawaran awk. dah masuk list dah. :)

Waalid5035 ™ said...

selamat bersegmen...

selamat menjalani ibadah puasa dan ibadat2 sunat yang lain..^_^

Jom Baca dan komen N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

ELFarahin said...

follow sini~ :D

Kamalia Liyana said...

jalan-jalan disini.. nice blog:) kalau sudi singgah blog saya :)

MISS Z BERCELOTEH said...

Salam Ramadhan..
terima kasih sudi join

jemput terjah blogger lain

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-pendek-saya-nak.html

~MiZz Atie ZieYa~ said...

selamat bersegmen! follow awk..dari segmen yg sama jgk :)


http://zieyaweasley-wwwzieyaslifecom.blogspot.com/2012/07/segmen-pendek-saya-nak-blogwalking.html

babycomel said...

singgah bw sini dr segmen sama ;)

aisyah humaira' said...

hai blogger comelll !!!
niera dtg bw ke blog awesome awak :)
http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/segmen-pendek-saya-nak-blogwalking.html
niera dah lama follow sini :)

Acik IeyMah said...

hyep3..dtg dr segmen Miss Z jugekk..dtg singgah dan follow..hiii

Nabila Medan said...

singgah dari segmen sama :D
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/07/segmen-pendek-saya-nak-blogwalking.html

Nabila Medan said...

singgah dari segmen sama :D
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/07/segmen-pendek-saya-nak-blogwalking.html

Emas Putih said...

bw here
http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/07/segmen-pendek-saya-nak-blogwalking.html

eesyaLavigne said...

kita singgah sini dr segmen miss z .. Jom join segmen saya pulak :)

Ain said...

Singgah dari segmen sama..salam ramadhan ! ^^

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/07/segmen-pendek-saya-nak-blogwalking.html

amal said...

Salam Ramadhan Mubarak! =')
May Allah increase us in goodness and may this year will be much better, inshaAllah.


http://applehijaulife.blogspot.com/2012/07/segmen-pendek-saya-nak-blogwalking.html

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!