Thursday, July 12, 2012

Dah lamaaaa rasanya~

Assalamualaikum. 

sejak kebelakangan ni memang sangat takde mud nak update blog.. takde idea lor, lepas tu tak banyak gambar. kalau ada gambar best sikit nak bercerita.. rasa bosan tak kalau baca tulisan hitam ni je.. bosan tak.. bosan tak?? huhu ;))

ni haa.. aku rasa dah lama aku tak make up kan orang ni.. haishhh tetiba datang rasa nak sangat make up kan orang.. sape nak sape nak..?? asek conteng diri sendiri je. bosan jugak.. nak make up muka orang pulak rasanya.. sebab muka orang ni ade macam-macam jenis kannn.. bentuk mata, kening, bibir.. semua nya ada kelainan masing-masing.. so kat situ rasanya boleh la nak improve skill lagi.. 

takkan aku nak conteng muka housemate lagi kot.. dorang pon agaknya da boring layankan aku.. hahahaaaa...! so sesape rasa nak diconteng muka mereka boleh la cari aku ye. hehe..! kalau nak tengok hasil contengan aku boleh refer dekat older entry yee.. adalah aku update beberapa entry hasil contengan aku yang tak seberapa tuuu.. ;)


p/s : nak cari aku boleh add fb aku je ye. nor shafiqah rahim then boleh pm saje. atau email dekat sini shafiqah_1402@yahoo.com ;))


Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

mesti cantik kannnnn :)

Pka Rahim said...

mrs.eady : hehe.. biasa-biasa jelah puan ;))

Syuhada Nasya said...

sy pon suka mekap2 ni :)

Pka Rahim said...

syuhada nasya : kan. suka sgt make up ;))

maszull said...

assalamualaiakum pka...bagusnya kalau pandai makeup ni...;)

Pka Rahim said...

maszull : ala takde la pandai sangat mama ;))

Cik Rongoks said...

alaaa..ika tak suka mekap.hukhuk.. cmne nie.

Pka Rahim said...

cik rongoks : awk msti tak suka make up yang tebal2 tu kan. takpe boleh make up natural :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!