Wednesday, July 18, 2012

UNDIAN ANDA MENENTUKAN JUARA LEVI'S CURVE ID BLOGGER AWARD..

Assalamualaikum.



jom jom undi untuk kak filla.. akak kita ni dah berjaya masuk top 5 tau.. top 5 apa..??? ha boleh tengok entry lama aku kat sini..

arini tu dah vote vote kann.. tapi belum abes lagi tau.. yang dulu tu just untuk menentukan calon top 5.. so sekarang jom vote lagi untuk menentukan juara pulak okehhh...

date start vote bermula semalam iaitu 17 July 2012 sampai la hujung bulan ni tau, 31 July 2012.
vote setiap hari tau tauu... jangan ketinggalan.. kalau ada rezeki korang boleh la dapat voucher levi's bernilai rm300. haaaa korang nak tak cemtu..??? kalau nak rerajin la vote untuk kak filla okehhh... ;))


kalau tak tau nak undi boleh refer sini ---------->   CLICK UNDI FILLA.

 
cun kennn mama filla yang vogue ni posing kat motor besauuu.. hehe. pe lagi kengkawan.. moh le beramai-ramai vote kak fillanieee.... ;))


aku da vote..

korang bila lagi...??? ;)

Click here ----->  WEBSITE UTK VOTE
 
 p/s : nak sangat kak filla menang.. yeahhh..! eh eh nak mintak tolong sikit.. klik la heartbeat saya kat atas tuuu.. heee..!



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

6 comments:

maszull said...

assalamualaikum pka...jom2 kita mengundi mereka...:)

Pka Rahim said...

maszull : jommmm mama jommmm... huhu ;))

faiz fakhirin said...

hai awk

Pka Rahim said...

faiz : hellooo.. :)

Filla ~ Kasihs said...

hahah tq Pka.. terharu ahkak ;)

Pka Rahim said...

filla : most welcome kak filla ;))

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!