Tuesday, July 17, 2012

Selamat Pengantin Baru

Assalamualaikum.

hari ni baru masuk keje.. semalam cuti rehat. hehe. ahad aritu makcik ku kawen.. selamat pengantin baru maksu. tak dapat ambek banyak gambar pon. memasing sibuk. diri ini pulak telah menjadi pengapit pulak. so tak boleh la nak ambek gambar pengantin. lepas tu takde sape yang nak ambek kan gambar aku time jadi pengapit tu.. kesian sungguh..! huhu ;))

ni ha adelah sikit gambar.. nanti da dapat gambar dari photographer boleh la aku upload lagi yee...



time nikah makcik aii buat kale biru.. request dari paksu ;))

 

tema sanding pulak pink purple.. tapi kita rasakan macam manyak color pink je dari purple.. hehe ;))
 


 maksu tengah sibuk belek gambar die.. huhu.. kita suka make up die.



huhu.. pegang baby sepupu.. takot-takot jugak.. tapi buat muka tenang gituu.. haha..!!


ok nak update tu je.. okbye! ;))


p/s : stress je ari ni.. ishhh..!!



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

4 comments:

Jue Ngasri said...

motip letak gmbr pegang baby?? hint kat abg mazwan lettewww~~

Pka Rahim said...

jue ngasri : a part of wedding la gambar tu okehhh.. huhu ;))

zOeY zAu YaH said...

cantik pengantin =)

Pka Rahim said...

zoey : maksu sy mmg cantik. huhu ;))

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!