Tuesday, July 24, 2012

Meh Follow MemberKu :)


Assalamualaikum.

aku ada sorang kawan ni. aku rasa dia dah lama kot buat belog. tapi tak aktif sangat. aku sebagai seorang kawan yang sangat prihatin dengan berbesar hati nya mahu menggalakan beliau berbelog.. maklumlah katanya dia da jobless.. so daripada ko dok kebosanan takde buat apa melainkan tido baik la ko hapdate blog ko yang dah bersawang lelabah tu.. hahaaaaa..!! gelak syaitonnn walaupon takde setan bulan pose ni. hehe :))

jom jenguk belog dia kat sini... ------> cukma selok..!  ;)

 kalau rajin atau anda gojes atau anda hensem dan kacak boleh la follow beliau.. single available lagi tu.. boleh la .. boleh la tuuu.. hahaaaa...!! member aii tu romantik okehh selain suka baca majalah ujang.. apooo... dan sebagainya... pelanggan setia kott..!! haha

jom bagi semangat kat dia berbeloggg...


http://3.bp.blogspot.com/-3Y6lZ3rn5bw/TzkuzIFDT5I/AAAAAAAAADc/9rkWHIxBPxE/s1600/110220123070.jpg 
 beliau ketika zaman kekanaknyaa.... comelll kennn..???? hehe ;)))

curik gambar kat belog dia.. mintak ijin buk sukma... hahaa!!!!

okbye!


p/s : cukma jangan marah okehhh... hahahaaa.. larik lajuuu-lajuuuuu...!



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

13 comments:

Eyqa Hasnan said...

haha . bagus betul dapat kawan macam Pka nie . tolong promote blog kawan .

Pka Rahim said...

eyqa : klu tak kita yang tolong sape lagi kan. hehe :) pka seronok klu kawan2 happy ;))

dyabunga said...

nnti dya terjah..hihi

Pka Rahim said...

dyabunga : ok dya. tq ;))

Momo said...

baru lepas terjah blog tuh..tergelak baca entry die tentang gambar zaman kanak2 die..

Pka Rahim said...

momo : kawan pka tu memang kelaka sikit. huhu ;))

Misz Mieza said...

Bagusnya kawan Cukma nih.. Siap tolong pomot lagi blog Cukma.. Thumbs up dear! =)

Yumida said...

bgs tu pka..kasi semangat kat membe..at least ade sesuatu yg buat dia sronok..berblog kan sronok..ramai2 berblog jadinya beronok-ronok..hehe

Mieya Atiera said...

Wah, Mieya pon nak terjah juga nanti. Btw, Kawan2 Mieya pon ada blog jugak, tapi dah tak aktif. huhu

cikji said...

bagusnya tlg pomot blog member,kompem member sayang lebih nanti

Pka Rahim said...

misz mieza : hehe. kita syg kawan kita tu :))

yumida : tula, seronok berbelog ni. hehe ;))

mieya atiera : ha suh kawan awk tu aktif balik tau. huhu ;))

cikji : klu dia tak sayang tak mo kawan. hehe ;))

maszull said...

assalamualaikum pka....mesti kawan pka sukakan bila blog dia dipromotekan...:)

Pka Rahim said...

maszull : dia malu la mama.. huhu ;))

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!