Saturday, May 26, 2012

6 orang jewww :)))

Assalamualaikum.

ha ni aku nak bagi senarai blog yang join segmen pka rahim : blog cute.. sob sob sobbb  :( enam orang je tau yang joinn.. eh eh tapi takpe.. sebab ada jugak yang sudi join kennn... ada pasang surut kan yang join segmen-segmen nii.. arituu punya segmen ramai yang joinn... sekarang tak ramai.. biasalahh tuu.. betol takkk?? hehe. haaaa jom terjah blog kengkawan yang sporting ni nakkk..???


1. http://adenboy-adenblog.blogspot.com/2012/05/segmen-pka-rahim-blog-cute.html

2. http://pinkylady687.blogspot.com/2012/05/segmen-pka-rahim-blog-cute.html

3. http://zamani84.blogspot.com/2012/05/segmen-pka-rahim-blog-cute.html

4. http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/2012/05/assalamualaikum.html

5. http://umikasum.blogspot.com/2012/05/segmen-pka-rahim-blog-cute.html

6. http://juengasri.blogspot.com/2012/05/segmen-pka-rahim-blog-cute.html


 terima kasih pada mereka yang join.. lep u oolsss... nanti aku buat segmen join lagi tauuu.. heeee!!!


p/s : keseorangan di rumahhh....!!!




Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

6 comments:

syahirah said...

tak pe la..yg penting ada yang join..

Pka Rahim said...

syahirah : kannnn.. tq awak :)

yayahnasake said...

bkn x nk join tp mcm menyusahkan sikit lah kali kak pka punya segmen... dah buat ceritanya tp mls lak nk kena survey n tulis mengenai blog cute2 tu... maaf yerk :'(

Pka Rahim said...

yayah : takpe dear. akak pon rasa maybe segmen ni susah sikit kott. tu yg tak ramai nak join. huhu :)

Aden Boy said...

Hehe .. maksih ^_^ . Aden akan join lagi kalau akak buat segmen pada hari yang akan datang . Kalau ada buat segmen tu , beritahu lah yer :) Hihihi .

Pka Rahim said...

aden : ok aden.. terima kasih tau!! ;)))

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!