Tuesday, May 22, 2012

SEGMEN PKA RAHIM : BLOG CUTE!


Assalamualaikum.

yuhuuuu.. dah lama tak join segmen kott. tetiba nak buat segmen la pulakk. hehe :) segmen ni tercetus dari hobi blogwalking aku.. bila terjah je blog kengkawan blogger, aku tengok ramai okehh yang ada dan memiliki blog yang sangat cute-cute tauuu.. sangat kreatif lah korang semua..!! berbeza dengan blog aku.. maluuuuu *_*

jommm start bersegmennn... 





 


1. Letak header blog miss pka, lepas tu link kan ke entry ni..

2. Tajuk segmen.. SEGMEN PKA RAHIM : BLOG CUTE

3. Buat entry mengenai blog paling cute yang korang penah jumpa.

4. Pastikan rakan yang ada blog cute tu tau korang tengah puji dieee. hehe :)

5. Dah siap semuakann.. so boleh lah tinggalkan link url korang di ruang komen entry ni ye..


segmen tamat pada 25/5/2012 (Jumaat).
 
 
p/s : alhamdulillah.. dapat jugak berpuasa hari niiiee.. :)
 


Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

19 comments:

Eera Shera said...

wow buat segmen..gud luck ye.. nnt kalo smpt sy join ;)

Pka Rahim said...

eera : orait dear :)

Marya Yusof said...

As salam sis,

All the best! Blog akak tak kiutlah dear...hiks...

Salam perkenalan~

Pka Rahim said...

marya yusof : ala kak, semua blog ada keistimewaan masing2. huhu :)

Rahmah Ram Ram said...

as salam pka..tutup jumaat ni ye..insyaallah sis akan join. Tq atas jemputan... :)

Pka Rahim said...

rahmah ram ram : okeh.. sama-sama :)

maszull said...

assalamualaikum pka....wah menarik segmen ni...:)

Pka Rahim said...

maszull : jom la mama join. huhu :)

Aden Boy said...

ehem.. tumpang lalu . Aden dah join ni .

http://adenboy-adenblog.blogspot.com/2012/05/segmen-pka-rahim-blog-cute.html

Arina Shamsul said...

hehehe..satu tugas juga ni mencari blog terkiut ni dik..hehehe.

insyaallah kalau kak jumpa kak join ye..hhehehe

Pka Rahim said...

aden : tq awak.. :))

arina shamsul : cari la kak.. cari lahh. huhu!

۩PinkyLady687۩ said...

join..

http://pinkylady687.blogspot.com/2012/05/segmen-pka-rahim-blog-cute.html

Pka Rahim said...

pinky : thnk u dear :)

Zamani said...

http://zamani84.blogspot.com/2012/05/segmen-pka-rahim-blog-cute.html

join :) thanks sb jemput :))

Pka Rahim said...

zamani : tq awakkk :)))

syahirah said...

saya join !

http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/2012/05/assalamualaikum.html

sorry ye Pka Rahim sbb link dia cenggini.nnt tgk kt blog saya ok la dia .

done !

Pka Rahim said...

syahirah : its okeh dear. thanx join tauu ;)))

Yumida said...

join:

http://umikasum.blogspot.com/2012/05/segmen-pka-rahim-blog-cute.html

Jue Ngasri said...

yo yo wassap..check it out hehehe

http://juengasri.blogspot.com/2012/05/segmen-pka-rahim-blog-cute.html

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!