Friday, May 4, 2012

BEN ASHAARI tanya blogger sapa nak ?


Assalamualaikum.



aku ni ada sedikit kemalasan nak buat bloglist-bloglist ni.. tapi sebab abg ben aku rajinkan diri.. hehe :)
jom tukar link dengan aku.. jom blogwalking kt blog aku.. blog aku ni takde la best mana pon.. tapi boleh la korang baca pasal kisah hidup aku, tengok aku pergi makan-makan selalu.. tengok orang cantik-cantik.. sebab aku suka make up kan orang.. nak tau ada apa lagi.. rajin-rajinlah godek-godek blog aku ni. huhu..!

nak join tak segmen ni..?? okehh klik saje banner kat atas nun..
segmen tamat pada jam 11.59 malam, 4/5/2012.. jangan ketinggalan u ollsss..


p/s : nak tau terma dan syarat segmen klik banner kat atas tu jugak okehh.. :)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

28 comments:

Lina Kah said...

Hello, Ya saya berminat dengan tawaran anda ;DD

Mieya Atiera said...

Hai, ya saya berminat dengan tawaran anda :)

Nana Jay said...

assalam.. nana bminat tawaran anda.. blog anda sda pun berada di dlm bloglist nana.. :')

nanieybarnieylurviey said...

minat... da letak link pka da.. put mine tooo
http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com :)

Eyqa Hasnan said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA :)

Yuyu Ashari said...

hai kak pika ! eksaited, akak org first nk tuka link ngan kite. hihi. ya , berminat. :)

anakashari.blogspot.com

::CIK LYNN:: said...

cik lynn terima...=)

dah masokkn dalam bloglist...=)

Jay said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

Misz J said...

Assalamualaikum...anda berminat untuk tukar link dengan sayer?? :o)

Shazney Shamsuddin said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Mr. E'raz Fadli said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Faqihah Husni said...

ANDA BERMINAT UNTUK MENUKAR LINK DENGAN SAYA?

Jika ya, sila balas jawapan anda di http://faqihahhusni.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

maszull said...

assalamualaikum Pka...yer mama setuju dengan tawaran pka...mekacih ye..:)

Solehah Shamsuddin said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Rahmah Ram Ram said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Nur Hasyimah Mahasan said...

Salam perkenalan

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

tq

Emma said...

Yuhuuuu Emma here =)

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

Eera Shera said...

anda berminat tukar link dgn sy?

http://eerashera.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

EYFAalias said...

Berminat tak tukar link dengan saya?

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

keli menari said...

pika berminat tukar link dengan keli ?

http://kelimenari.blogspot.com/2012/05/segmen-xix-ben-ashaari-tanya-blogger.html

hafizaiman95 @ fizs said...

Anda berminat untuk bertukar link dengan saya???

http://www.hafizaiman95.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Nurul Alyaa said...

ANDA BERMINAT UNTUK MENUKAR LINK DENGAN SAYA?

http://cikalyaa93.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Linda Wahed said...

hye ^_^

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Linda Wahed said...

hye ^_^

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Linda Wahed said...

hye ^_^

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Zamani said...

Ya, saya berminat ('',) Link anda akan dimasukkan dalam list
http://zamani84.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

✿ Nani ツღ said...

Nani tag awak kat sini...

Harap awak tak kisah ^^!

jom join sama2...

http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/ga-amercorner-free-domain-and-aquapic.html

AyueJean said...

Ya, saya berminat.... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!