Friday, May 18, 2012

PizzaHutt Mega gudd..!!


Assalamualaikum.

ermm...  ermmm... nak update pasal makan lagi.. nak update pasal lain takde pulak cita yang best kot.. makan kannn memang la sangat besttt. huhu :)

semalam pergi makan kat pizzahuttt tau.. best sangat.. sebab ada orang banje kita la wakkk.. hehe :) cik zila yang banje kita...
lepas tu kannn... aku nak tarokkkk gambar bebanyak tauuu... memang selok betol kitorang ambek gambar.. sampai waiter pon jadi mangsa kitorang jadi tukang tangkap gambar tetibaaa.. dan jiran-jiran meja sebelah depan belakang saling memandang kitorang dengan pandangan yang ... ermmm.. yang ape ntahhh..! haha!



si tukang belanja mesti la cucuk duet dulu kannn.. baru lah boleh banje kitorang.. hehe. tengah tunggu turn keluarkan duet lattuuu.. ;)



first sekali mesti lah cari menu yang menyelerakannn kannnn.. sebelum tu pose sekali duluu...



tukang banje mestilah harus ada banyak gambar kennnn... hehe.



candid siti tengah sibuk ber sms..



okeh menu pembuka selera dah sampai... 



dessert double delight eskremmm.. patutnya sampai last sekali.. takpelahhh. layannnnn!!! haha



jommmm... start makannnnn...



muka yang sangat menikmati eskreemmm tersebuttt... :))))



siti tersenyum lebar.. puas hatiii dapat makan mushroom soup dikala perut sangat lapar yeee.. 



yeahhh... pizza kami dah sampaiiiii.. muka siti dan zila tak sabar nak terkam pizza.. ;)



ni muka sopan la sangat kannnn.. :)



ini hidangan kami yeee... pizza benda ntah kami order da lupa... lepas tu ada order spicy arrabbiata spaghetti dan prawn olio spaghetti. honey bbg wings pon adeeee.. dadap sangat!



seafood lasagna...~ kami jugak yang makan.. manyak takk..??? hehe.



teruskan makannnnnn..........















muka kena paksa makan walaupon dah kenyang sangattt... hehe!



tersandar kekenyangannn..!



dengan hanya bertigaaaa... inilahhh hasilnyaaa... ;)))



heheheheeeeeeeeeeeeeeeeeee...!!



waiterrr yang tolong ambek gambar tuuuu....



lepas makan kami pergi jalan-jalan cuci mataaa.... tangkap gambar curi-curi lepas tuuu staff parkson jeling-jeling kamii.. haha!





zila de bakat terpendammmm.. nak jadi model kot kannnn.... heeeee!


penat berjalan.. kami pulang dengan perot yang masih kekenyangannn.. sangat senang hatii.. thank you so much zila sebab sudi belanja kami kami niiii.... lappp yuuuu ;)



p/s : ingat kan hari ni tak payah makan dahhh.. sebab semalam dah kenyang sangattt! tapi malang nya hari ni lapar kembali. haha..~




Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

5 comments:

::CIK LYNN:: said...

waaa...sakan mkn je...hehe

Pka Rahim said...

cik lynn : kita suka makan la awakk.. hehe :)

zOeY zAu YaH said...

sedapnyee..lg sedap bila org yg blnja kan? haha..

Pka Rahim said...

zoey : yup.. sangat tepat tu awakkk. hehe :)

yayahnasake said...

TAG ANDA

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/giveaway-natural-beauty-contest-ii-abg.html

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!