Thursday, May 31, 2012

SEGMEN TAMBAH FOLLOWERS SEHINGGA BERIBU.. JOMM..!!


Assalamualaikum.



niat di hati memang la nak tambah follower hingga beribu ribann kann.. sape yang sudi follow sila kan lahh. sangat dialu-alu kann. huhu. kalau nak tambah follower dengan cepat boleh join segmen ni kottt.. hehe :) harap-harap bertambah follower aku lepas ni.. amin.. so sesape yang nak join boleh klik je banner kat atasss tuu okehhh..!!

tarikh start berblogging : 24 oktober 2010..

haaa.. korang juz share tarikh korang start berblogging jeeeww... dan tag kepada rakan rakan yang lainn.. mereka yang bertuah ialahhh... 



tu jela kott.. okeh tq :)


p/s : rasa surammm jela hari niii.. nape ekk..???



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

49 comments:

Jue Ngasri said...

kenape ko rase suram? aaa nak kawen la tu ehehehheh

Pka Rahim said...

jue : klu nak kawen memang rs camtu kee?? haha :)

//~prodigious said...

done follow..dari segmen yang sama..followlah saya balik k!!

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Pka Rahim said...

prodigious : tq awak.. :)))

ary_lee said...

tag pka rahim di sni^^

arisyalee.blogspot.com/2012/05/segmen-describe-your-header.html

Pka Rahim said...

ary_lee : tq awakkk.. :))

Sally Samsaiman said...

done following ! :) follow me back :)

afifah said...

singgah sini..jom lepak2 follow2 blog itew lak

Haniefateen said...

singgah sini, dah follow awak..follow saya balik ye

Pka Rahim said...

sally samsaiman and afifah : ok2.. tuggu tau. huhu :))

Pka Rahim said...

haniefateen : orait dear :))

Syuhada Nasya said...

folo sini darisegmen yg sama :)

Nur Atikah said...

hai, kita dari segmen sama, dah follow awak :)

Pka Rahim said...

syuhada & atikah : terima kasih kamu dan kamuuu :))

Dini ✿ said...

hyee , dini balas kunjungan :)

Pka Rahim said...

dini : tq yee awakk :)

FL blogh0use said...

hye2 ! datang dari segmen yang sama.
salam perkenalan ! ;)

Pka Rahim said...

fl bloghouse : salam perkenalan. thanx sudi singgah siniii. :))

иιиα αмιяα said...

dari segmen yang sama. meh singgah blog sy. follow here kalau sudi follow lah :)

✿ Cik Nisa ✿ said...

golek2 sini . ehee

http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Pka Rahim said...

nina amira : orait dear. tunggu tau :))

cik nisa : tq sudi singgah sini. hee :)

IeLa tU sAya.. said...

dari segmen yang samer..
snggah blog sini..
done folo jugak..folo iela tau ^_^
salam p'knalan Pka..

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

datang sini sambil follow .
jangan segan2 follow kta balik yea :)

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/nak-tambah-follower-lagi-jom-join-sini.html

farhanamasdo said...

hai . dari segmen yang sama datang sini and follow sini dah lama . feel free to visit me back ya :)

http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Pka Rahim said...

lela, fiza & farhana : tq u ollsss.. :)))

KhaiRul Azmi said...

datang dari segmen yang sama

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Pka Rahim said...

khairul : tq awk ye sudi singgah :))

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Hye stg singgah dr segmen yg sama.Done jd followers ke-409.Sila hit me back okeyz :)

Princess Syazliyana said...

hai , bls kunjungan awk :)

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Pka Rahim said...

aini sha : thanx u so much..!! :))

syazliyana : terima kasih sudi singgah :)

ieka farhana said...

hai datang dari segmen yang sama dah follow sini , hit me back

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Pka Rahim said...

ieka farhana : okeh2. nanti pka dtg blog kamu :))

lieya zalia said...

dari segmen yang sama . follow sini :)

http://ceritalieya.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Rochellez said...

Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

Jemput join GA saya juga tau!
-http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

dyabunga said...

dari segmen yg sama..
salam perkenalan dari dya..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

Pka Rahim said...

lieya zalia : tq dear :)

rochellez : tq for the info :))

dyabunga : hi dya. tq sudi singgah :)

ain dzaya said...

hello dear..
wewit..wewitt!
ain pun join jugak tapi dekat2 nak last...

follow pka ke 414!!

jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain

"Segmen tambah followers sampai beribu".

::azmina nordin:: said...

datang dari segmen yang sama sambil follow
http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Aina Mansor said...

hai ! aina terjah sini dari segmen yg sama :D
http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com

Zaidalifah Hussin said...

ASSALAMUALAIKUM…

BONDE DARI SEGMEN YG SAMA DAH FOLLOW AWK :)

DAN MENJEMPUT & MEMPERSILAKAN
TURUT SERTA DALAM SEGMEN “UP FOLLOWER”

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

Pka Rahim said...

terima kasih semua :)))

9n0L4 said...

dtg BW dr segmen yg same. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Pka Rahim said...

9n0L4 : tq singgah :))

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

Pka Rahim said...

lily : thanx sudi singgah :))

NASZ said...

singgah sini dari segmen yang sama.

jemput ke blog saya

http://www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Pka Rahim said...

nasz : thanx :))

Maya said...

Dtg dari segmen yang sama

DOne following you

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/tarikh-mula-blogging-err.html

Diera Tekikushika said...

hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!