Thursday, May 10, 2012

support member~

Assalamualaikum..

aku nak tolong sorang member yang cantik manis.. dia kerja kat satu company ni. yang aku paham la company dia bagi perkhidmatan memudahkan kita untuk topup. tanpa perlu pergi seven eleven (7e), kedai runcit, dan sebagainya.. korang hanya perlu sms je dah boleh dapatkan topup untuk handphone korang.. kalau nak penjelasan yang lebih jelas boleh baca di bawah tauu..


Currently, we are providing a top ups service system where we co-operated together with Maxis (powered by Virtual Payments/vPay).

The top-ups service called *119# MaxisMobile2Top-Ups.
It is a top ups service where you can buy top ups straight away from your mobile phone without the needs of Internet.
The top ups performed will be deducted either from your debit or credit card (Visa/Mastercard) without any extra, monthly or service charges.
Registration are FREE.
Easy and convenience because you can top ups anytime and anywhere.
Even when you're overseas!

For more info:

website-->https://www.vpay.my/

facebook-->Virtual Payments


jadi kalau nak lebih maklumat tentang virtual payments boleh pergi ke website dan facebook mereka. tq :)


p/s : bella, nant banje i eskremm tau. hehe ;)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

6 comments:

maszull said...

assalamualaikum pka...jom2 kita tengok menarik ni...:)

Yayah Nasake said...

SAYA KE SINI UNTUK MENCABAR ANDA

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

zOeY zAu YaH said...

makin mudah kan.

Pka Rahim said...

maszull : tula. menarik, senang dan mudah. huhu :)

yayah : tq dear :)

zoey : tula. skrg semua di hujung jari je. hehe ;)

Eyqa Hasnan said...

bagus laa sebab tolong promote yg kawan :)

Pka Rahim said...

eyqa : sape lagi nak tolong mmber kan. hehe. eyqa register la. bagus tau. mudah dan senang. huhu :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!