Saturday, May 12, 2012

cuti cuti.. me love!

Assalamualaikum.

bahagianya hidup di hari minggu..!! :) boleh bangun lambat... boleh mandi lambat-lambat.. haha!! sekarang ni pon belum mandi lagi.. eiiii buruk nya perangai anak dara.. :) ala, rumah sewa aku ni ada masalah air sikit.. so kena jimat-jimat sikit air tu.. ahhhh alasannn! hehe.

tadi bangun-bangun terus je pegi dapur.. nak masak untuk makan tengahari terus ya. da bangun pon dah tengahari.. tak perlu dah sarapan pagi. masak apa yang ada kat dapur jeee.. menu orang bujang.. telur dadar, sardin, ngan sayur kubis campur telur. siap masak terus je makan.. perut dah tahan.. dok buat konsert nyanyi lagu amalina ahhh ahhh ahhh. ehh..? tiba-tiba..

petang jap lagi ada projek pulak.. hehe. ari ni hari nurse sedunia kann.. housemate yang nurse-nurse tu terlibat dengan makan malam meraikan mereka.. jadi biasalah kann.. nak pergi dinner kena cun-cun, kena cantik-cantik.. dan semestinya aku kena menjadi MUA untuk mereka.. hohoooohoo..! aku bab-bab menconteng muka orang ni sangatlahh excited nya..

tak sabar nak update pasal tuuuuww.. :)


p/s : rasa nak tengok wayang la.. cita yang JLo belakon tu dah keluar ke belum ek..??



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

6 comments:

Yasmin Aris ♥ said...

Eishhh . pegi pegii . mandi cepat .. dah bau satu blog ni . hihiih

Pka Rahim said...

yasmin : da mndi lor.. da wangi ponn.. hehe :)

Eyqa Hasnan said...

haha :) boleh geng ! eyqa pun pukul 2 tadi baru cari bilik air . kalau tak , melepak je depan laptop .

Pka Rahim said...

eyqa hasnan : hehe. tula klu dok umah je mmg malas nak mndi.huhu :)

maszull said...

assalamualaikum pka....wah senangkan masak untuk makan tengahari terus...:)

Pka Rahim said...

maszull : biasalahhh mama. dah bangun pon tghari. hee :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!