Monday, May 7, 2012

Selamat Pengantin Baru Sayangku~

Assalamualaikum.

selamat pengantin baru rohaniza.. sob sob sob.. sedih yang menggembirakannn.. eh ada tak camtuu. hehe :) dulu masa aku dok umah dia selalu je kitorang pergi giant sama-sama, pergi tesco sama-sama.. pergi uptown shah alam sama-sama.. pergi tengok wayang sama-sama.. mak dia pon join sekali tau.. pergi bershopping sama-sama.. pernah lah aku menghasut dia beli dress akhirnya berjaya jugaklah hasutan aku tuuu.. huhu.. haaa sekarang dah kahwin pon dia.. dah jadi isteri orangg... waahhhhh... mesti pasni dia bersama-sama dengan suami dia jelahh kannn.. :)

tiba-tiba rasa tak sabar nak tunggu roha pregnant.. nak jadi auntie lah pulak.. haha..!!



 pengantin bersanding pada malam berinai... ~



 epah.. dapat datang time malam tu je.. sebab esoknya dia kena kerja.. terlibat dengan pameran buku kat pwtc tu kannn..









mestilahh nak jugak ambek gambar dengan pengatin kannn.. :)


okeh sekarang part bergambar dengan kawan-kawan pulak.. dah lama tidak ketemu.. akhirnya bersua jugak kita-kita kann..





 dina, pka, fatah, ecah, tikah, elly.. ktorang ni dok satu hostel time diploma dulu u ollsss.. macam reunion pulak rasa. hehe.. eh nonoy tak datang lagi ke time ni..??



okeh tiba-tiba nonoy da adee.. yang dok tengah-tengah tula nonoy.. :)









tak aci... korang dapat bergambar kat bilik pengantin.. huk huk.

haaa.. lepas ni siapa punya turn pulak ekk..?? hehe.. roha yang pertama pecahkan rekod ni..


p/s : aku teka elly pasni.. haha!



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

17 comments:

Eera Shera said...

pka bila pulak? hehe..

ps: sy dah ltk link blog ni jgak..tq :)

ANISA said...

larh kenal kak dina ke...hahaha nahasakan dgn dia kakak...saya satu kelas dgn dia sekarang ni...xsangka lak...

Pka Rahim said...

eera shera : pka lambat lagi laa. huhu. ok2 tq tau :)

anisa : kecik kan dunia ni. hehe. dina tu antara besfren akak tau.

keli menari said...

cepat pika pulak kenduri.hehe

Pka Rahim said...

keli menari : pka lambat lagi la awak.. huhu :)

Cik Adieb said...

Camat pengantin baru :p

Pka Rahim ditag : http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

Pka Rahim said...

cik adieb : tq awak :)

shark said...

bersanding inai pn ada ek..
x tau plak:)

Pka Rahim said...

shark : aah. ade.. ikot negeri jugak kot. pka pon tak tau sgt. hehe :)

::CIK LYNN:: said...

selamat pengantin baru...xpa, pasni turn pka plak..hehe

Pka Rahim said...

cik lynn : insyaAllah. doakan ye :)

Nadiah said...

lama tak jenguk pka....har ni baru sempat...huhuhu

Pka Rahim said...

nadiah : awk busy ye. takpe2. janji awk tak lupa pka. hehe :)

Shazney Shamsuddin said...

selamat pengantin baru..tunggu turn pka pulak pasney yeayyy

Pka Rahim said...

shazney : hehe. tak tau la bila tu. harap2 cepat la kenn. haha.! :)

maszull said...

assalamualaikum pka....selamat pengantin baru buat kawan pka yer...:)

Pka Rahim said...

maszull : terima kasih bagi pihak pengantin. hehe :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!