Wednesday, May 9, 2012

Speechless!!

Assalamualaikum.

sekarang kat facebook kecoh pasal satu video ni. aku dah tengok. tak tau la nak cakap ape kann.. 
korang rasa apa yang korang nak cakap.. bagi aku yang paling sangat teruk adalah si perakam. yang pempuan pukul baby tu tak payah cakap la kann. meroyan kot agaknya.. haishhh..! kenapalah kejam sangat.. baby tu tak tau apa-apa.. tak bersalah langsung..! sedih sungguh :'(



SUMBER : youtube

what do u think guyss???

p/s : lagi elok kalau si perakam tu bawak lari budak tu.. ni sibuk nak merakam pulakkk..! otak letak mana kak..??



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

terus hilang selera lepas tgk :(

Ardini Izzati said...

Yeah dah tengok tadi. Ada akak tu tag dinie suruh share kat blog jugak. Kesian kan. Bodohlaa pompuan tu *kan dah kuar kata-kata kesat ni. Haishh takde hati perut laa.

Pka Rahim said...

mrs. eady : tula. kejam tahap melampau.

ardini : pempuan tu cam gila je. huhu

Shazney Shamsuddin said...

memang tak tahu nak cakap dah...nak maki maki je rasa tengok video nie...

Pka Rahim said...

shazney : pempuan tu dah kena penjara pon.

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!