Monday, May 7, 2012

Dating dengan cikgu


Assalamualaikum.

nak update pasal ni minggu lepas.. tapi tak sempat. kelam kabut nak pergi shah alam punya pasal. hehe :) haaa yang shah alam tu cita lain pulak ye.. nantikan entry pasal tu selepas ini..

khamis minggu lepas aku pergi makan steamboat.. guna voucher yang dapat lucky draw time secretary's week aritu.. tak tau nak ajak sapa.. sebab untuk dua orang je kannn.. nak ajak kengkawan kang ada pulak yang berasa hatii.. nape kaw tak ajak aku wehh. sob sob sob.. hehe. disebabkan dah agak lama aku tak jumpa dengan cikgu aku tu.. aku pon ajak la dia.. hehe. reunion berdua sajaaa..

cikgu sara ni cikgu kemahiran hidup aku time sekolah menengah dulu.. ajar ekonomi rumah tangga. tanpa dia mesti aku tak tau nak masak nasi, tak tau camne nak jahit baju suar tekoyak.. haha! memang mak ada ajar.. mak ajar boleh ngelat-ngelat.. belajar tak sungguh-sungguh.. tapi cikgu ajar fokus abes.. kena buat semua benda cikgu suruh.. takot cikgu marah.. tu cepat tangkap je apa cikgu ajar.. hehe.. eh eh tapi cikgu sara tak garang pon laaa.. cuma tegas je. siyes..! :)

korang ada tak rapat dan boleh jadi bestfren dengan cikgu korang... hehe..!! ayat bangga dan riak sikit di situuu.. ;) (tak baik... tak baik)

jom tengok-tengok gambar dinner steamboat kitorang...






banyak tak..??? haha.. caye tak kita dua-dua boleh habeskannn.. cuma daun-daun tu je tak sentuh. huhu..!



sebelah kiri sup ayam.. sebelah kanan tomyam.. yang tomyam sedap sangat.. semua benda kitorang masukkan sekali.. nampak sangat tak sabar nak makan kannn.. hohoohoooo..!



okeh kawan-kawan.. inilah dia cikgu sara. hehe.. cikgu febret dan semua homework dia bagi akan aku siapkan dengan jayanya.. eh yeke cikguuu..?? haha.!

 

aku yang bam bamm.. dapat makan memang tak hingat dunia.. :) style tudung asal asek same je.. haaa inilah style tudung febret sekarang ye.. kalau da suka tuuu lambat lagi la nak tukar style lain.. hehe.


cikgu sara pandai gila pakai copstick.. haku ni pakai jela sudu garpu besi tuuu.. tak pandai buat cara tak pandai kannnn.. hehe.


p/s : sape lagi nak bagi voucher makan-makan..?? cepat bagi aku, confirm tak rugi punya.. haha..!



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

3 comments:

Eyqa Hasnan said...

yummy ! sedapnya !

zOeY zAu YaH said...

teringinnya mkn steamboat huaaa...

Pka Rahim said...

eyqa : mmg sedap.. lagi2 makan free. hehe.

zoey : awk ajak la cinta hati awak tu makan steamboat. mesti dia on je kann. huhu :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!