Friday, April 13, 2012

Aura Negatif..!!

Assalamualaikum.

Selamat pagi dan salam hari jumaat kawan-kawan.. :) sekejap je kan rasa minggu ni.. mungkin sebab ari rabu cuti kot.. yang tu rasa sekejap je. betol tak??

hari jumaat yang mulia ni elok la kita banyakkan senyum.. sedekah.. pendek kata berbuatlah semua kebaikan untuk menyerikan lagi hari yang sangat indah ini. tapi kenapa aku rasa hari ni banyak sangat aura negatif ye..??? aku rasalahh.. ke perasaan aku je..??

dah dah pegi jauh-jauh yang negatif.. cepat cepat cover balik dengan yang positif.. tak baik kan untuk kesihatan. kalau asyik negatif je jadi tekanan lah hidup kita kan. tak happy tak ceria.. owhhh sangatlah bosan kehidupan macam tu.. so semua jom kita senyumm je hari ni.. jangan moody-moody jangan masam-masam okehhh.. ;)

senyum.. tak perlu kata apa-apa...


SUMBER : Google


p/s : haaa.. para kaum adam jangan tak pegi solat jumaat ye.. tak baik tauuu  :)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

4 comments:

Masz Sidek said...

hehehe... buangkan aura negatif tu... supaya tak mengganggu mood hari ni... ;) Senyum...

Pka Rahim said...

masz sidek : ye.. buang,buang.. dan senyum je :))

my eyes for shine said...

hoho . senyum. senyum! ngeee~

Pka Rahim said...

my eyes for shine : jom senyum lebar-lebar :))

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!