Monday, April 30, 2012

Secretary's Week 2012

Assalamualaikum.

wahh lepas main bola jaring pergi secretary's week lah pulakkk kannn.. hehe :) kejadian berlangsung di MS Garden Hotel, Kuantan. dekat je pon dari umah sewa aku. jalan kaki pon boleh sebenarnya.. tapi kau dah pakai melaram bagai dengan kasot tinggi 5hincci lagi mau jalan kaki ke..?? nasib baik ofismate baik hati nak ambek tauu.. naik kereta.. tapi nak sampai agak lama jugak lah sebab tetiba malam tu jalan jamm. entah la kenapa.. cari parking pon satu hal jugak. ada event lain lagi kot malam tu, sebab tu kereta banyak sangat.. kesimpulannya memang aku dan kawan aku tu sampai lambat sikit laa kann.. tak dapat la nak ber red carpet dengan tetamu yang lainn..


nak tengok gambar tak..?? ok scroll slow-slow ek... hehe ;)



sebelom berangkat.. maaflah.. diri ni sangat gimoxxx.. dan perut muncittt.. haha..!!





aishah yang paling kiri.. aku pergi dengan dia lahh.. berlambat bersama-sama. huhu,,!! sebelah aishah ezma.. ezma dapat best dressed tau malam tuu.. tahniah dear..! ;) dan yang paling kanan ialah kak fiza.. akak yang banyak bagi tunjuk ajar kat aku, staf senior la tuu.. banyak pengalaman.. :)



menempel gambar sendiri banyak-banyak.. huhu ;) maaf lagi sekali, terpaksa crop-crop gambar.. sebab beberapa faktor.. haha.!! malas leee nak mention..







gambar tak ikot urutan sikit.. huhu. haaa.. kenal tak tu sapee..?? pelakon erry putra. sekarang ada je muka dia kat tv3 pukul 6-7 p.m.. cerita cinta buat emelda.. huhu. takde pon senarai dalam artis yang akan buat persembahan malam tu.. kebetulan dia ada kat kuantan malam tu.. so terjadi surprise lah tuk kami.. surprise keeer..??



muhamad mentol.. eh mentor.. opsssss.. huhu :) sedap lah jugak suara dia kennn.. tapi nape nyanyi nak kena pakai spec hitam jugak.. silau ek..?? hehe..!



okeh.. gambar dengan diaa..



eh terambek gambar dia lagi.. dagu dia kalah dagu aku okehhh.. :)



haaaa.. nie lahhh grand artisss malam tuuu... ifa raziah u ollssss.. erkk...?? hehe.. tak minat sangat dia.. tapi layan jelaaa.. hehe ;)



roslan shah mc malam tu.. yaAllah dia menari memang tak ingat tauuu.. stamina dia bagos gila.. tak mengah langsung.. pe rahsia dia pon tak tau. huhu :) body dia kalah body aku.. haha..!!



sebelum balik sempat lagi berposing dengan roslan shah tuuu..


eh.. ehh.. baru teringat.. kita dapat lucky draw la malam tu wakkk.. hehe
kita dapat ni jelaaa


dapat jugak la kannn.... Alhamdulillah..~
tapi tak tau lagi nak ajak sape pergi bersama.. tak decide lagii.. hehe :)


p/s : peliss jangan bosan baca.. ada lagi satu entry ni. huhu..!! pssttt mekup sendiri je malam tuu..~



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

3 comments:

BrightEye said...

i like ur simple make up

Cik Anis Nisa said...

cantik la Pka...
jelesnye dye amek gmbr dgn erry..nk jugakk..hihi..:)

Pka Rahim said...

brighteye : tq :)

cik anis nisa : ala, biasa2 je kita rasa dpt gmbr dgn dia. hehe ;)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!