Thursday, April 19, 2012

Miza - Make Up by Pka Rahim

Assalamualaikum.

Malam tadi selesai make up kan sorang lagi housemate. housemate yang paling muda kat rumah tu. baru 19 tahun tauuu.. belia remaja lagi. miza empunya diri. miza punya kulit putih kuning.. jadi cabarannya jangan bagi muka miza nampak kuning sangat la.. :)

jom jela layan gambar miza.. cantik comel sweet masam manis je miza ni.. ehh..?? hehe.

sebelum


selepas




mata miza ni besar panjang tapi sepet.. eh betol ke penjelasan aku tu. huhu :)


so aku buat make up mata dia ala-ala arabic sikit supaya nampak lebih besar..


haaa tengok.. bila dia senyum terkatop terus mata dia tuu..huhu.


 jadi macam biasalah suruh posing-posing dulu..


last pose dari miza.. terimalahhh.. :)  


p/s : nak make up orang lagi la lepas ni, nak practice banyak-banyak. sebab tak lama lagi dapat job job job jobbbbb.... seronoknya Alhamdulillah :)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

10 comments:

are_lin@yu said...

sangat cantik!!suka ;-)

Pka Rahim said...

alin : kalau cantik like la sikit.. hehe :)

Sheila Eiman said...

salam...
wau...
cantik... menarik... dan tip top!
hihihihi...

Pka Rahim said...

sheila : thanx awak :)

::CIK LYNN:: said...

waaa...pka pndai make up rpanya...=)

Pka Rahim said...

cik lynn : ala.. biasa2 jelaa. hehe :)

Cik Nur said...

wow..! matanya....!
garang tapi cntik..

Pka Rahim said...

cik nur : mmg nak bg nmpk garang. huhu :)

zOeY zAu YaH said...

nice..

Pka Rahim said...

zoey : tq awak :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!