Thursday, April 26, 2012

peliss jawab kannn.. :)

Assalamualaikum.

korang korang.. korang tau tak.. mesti korang tau kann..?? aku je yang selalu tak tau apa-apa. hehe :) nak tanya ni.. boleh tak ek kalau kita nak tau siapa yang share entry kita kat facebook..?? (nak nyorok..malu) aku ni pandai letak je button share tu.. haha..!!

ha tau tak boleh ke tak..?? ke memang tak boleh tau pongg..?? terpinga-pinga je bila tengok bilangan kt button share tu.. ada juga yang share entry aku yekk.. tapi malang nya aku tak tau siapa kah mereka.. nak jugak berterima kasih kepada mereka tuu.. 


p/s : terima kasih bebanyak kepada sesiapa yang sudi share kan entry-entry aku.. aii lappp u olssss laaaa ;)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

6 comments:

AyueJean said...

rs mmg x bleh la....

Pka Rahim said...

ayue : owh yeke.. ok2 :)

Shiema Sufian said...

I love you too :D

Cara Pemesanan Trica Jus said...

yihu,,,hahaha

Kyra said...

eh nak tnya ! macam mana bt layout blog y cun ny ? n satu lagi..nak jgak bt buttan shareee...ajarkann :)

Pka Rahim said...

shiema sufian : so sweet.. :)

trica : hai..

kyra : nnt akak ajarkan ye :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!