Thursday, April 12, 2012

SENARAI NAMA ---> SEGMEN PKA RAHIM : FEBERET COLOR :)

Assalamualaikum.

Alhamdulillah.. masih berkesempatan untuk menulis lagi.. seram sejuk kan dengar apa yang dah jadi semalam.. gempa bumi bagai, siap dah keluar amaran tsunami lagi.. syukur dah di tarik balik amaran tu.

aku nak bagi senarai nama yang join segmen pka rahim : feberet color.. terima kasih semua. wahh meriah jugak tau segmen ni. agak mendapat sambutan jugak.. thank cute sangat kepada yang sudi join :)

jom terjah blog kawan-kawan kita nak.. terserah kepada anda semua samada mahu follow mereka atau tak.. tiada sebarang paksaan di situ okehhh...


setakat ni ada 39 orang yang dah join.. kalau aku tersalah letak link tolong inform ye para pemilik link.. huhu :) segmen ni masih dibuka lagi. petang-petang satgi baru aku tutup tau. apa lagi jom la main tukar-tukar link..


p/s : kalau nak aku buat segmen lagi boleh buat camni 'SAYA NAK LAGI'..!! dekat ruang komen entry ni ye. tq :)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

33 comments:

waniey20~ said...

huhu :)

no. 13 ! jom menerjah Blog dorang :)

Pka Rahim said...

waniey : jom jom jom :)

hazrina said...

no 24..sila terjah..yeay..!!!

Pka Rahim said...

hazrina : hello :)

renaPuteh said...

no10 ! terjah saya ok..saya akan terjah awak balik,,kikikiii :)

Pka Rahim said...

rena : morning rena :)

Yuyu Ashari said...

akak comel, SAYA NAK LAGI! hahaha. :D

Pka Rahim said...

yuyu : ok dear, tunggu tau. ada segmen baru nnt akak announce okehh :)

Noor Syahmina said...

singah yg 6be 35 ea..:D

are_lin@yu said...

ayu terjah pka..;-)

Pka Rahim said...

noor syahmina : hai :)

ayu : tq terjah. hehe ;)

Schu haDa said...

me, nom 25 tuu.. jgn lupa singgah ;)

n|mcd said...

huhhh finally..after beberapa jam,minit dan saat....sy telah menerjah ke semua blogger yg join segmen ni...
gigih terjah semua ni..hehe...

most of them minat warna pink..ada 2 or 3 org je yg minat warnah merah mcm sy..0.o...

so 2 3 org yg minat warna merah tu..dengan sukahatinya sy telah follow mereka...^^

Pka Rahim said...

n|mcd : tahniah..!! :) yup mostly mmg suka color pink.. sweet je. hehe!

Pecinta pink^^ said...

salam saudari pka kite tag awak di segmen ni http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/contest-blog-saya-paling-awesome-by.html

shahrul said...

no 3,..almk lmbat perasan harap2 mseh ade yg sudi diterjah,..^^

Pka Rahim said...

pencinta pink : tq for the tagging :)

shahrul : mesti ada lg tu.. hehe :)

Pka Rahim said...

schu hada : hello :)

Noor Syahmina said...

Pka Rahim : letak lah link kt url tu,,,nnt senng ckit nk kunjung antare blog...

Pecinta pink^^ said...

yeahhh,,37 da bw:D lenguh jari jemari..hikhik

Pka Rahim said...

noor syahmina : orait :)

Pka Rahim said...

pencinta pink : skrg da 38 tau :)

Cik Adieb said...

Muehehe,no 8.Thanks Pka Rahim,peace :D

Pka Rahim said...

cik adieb : most welcome :)

rAIHan said...

jom kita follow dan terjah semua...hehe..

jgn lupe singgah n follow blog raihan plak ye..=)

Pka Rahim said...

raihan : gudluck ye :)

ONLY ME AND MYSELF said...

thanks pka...^^"

Pka Rahim said...

only me n myself : most welcome awak :)

Shakinah (Awoks) said...

wahh..hehe byk juga... :) jom men follow2 kikiki

Pka Rahim said...

shakinah : ye. boleh menambah kenalan lg :)

Nur Insyirah said...

sini :) harap menang yee :)

Munira Hanis said...

Yeay..ade gak nme bloggie ktew...thanks ye sis

Pka Rahim said...

insyirah : awak nak menang ape?? huhu

munira hanis : most welcome :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!