Friday, April 6, 2012

Fabric Stain Remover

Assalamualaikum.

tadi time lunch pergi pasaraya giant jap.. sebab hati manyak risau dekat baju rumah sukan yang dah ada tompok tompok hitam tu. turun color hape ntah kat baju tu. tula rajin sangatkannn. pergi basoh campo campo je ngan baju lain camtu la jadi nya.

so pergi giant tu pergi cari benda ni...



tak tau la hilang ke tak nanti.. try jela dulu. baju sukan aku tu color hijau.. jangan color hijau tu skali die remove kan sudah lahh.. lagi sadis baju tu tak sempat nak pakai pon lagi. konon-konon basuh nak hilangkan bau kedai.. tapi lain yang jadi. adoi..!!


p/s : korang ada petua lain tak camne nak hilangkan tompok-tompok hitam tu???



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

5 comments:

HaniShah said...

err, tak tau lah... nak guna peluntur.. rosak kang baju tu... hiks.. :)

HalaTuju said...

aduss susah tu..bis da try blm vanish?jadi x?

Yayah Nasake said...

DENGAN PENUH HORMAT CIK PKAMERLAD DIJEMPUT JENGUK KE BLOG SAYA BERALAMATKAN

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/sukacita-saya-tuliskan-dan-dukacita.html

shiema sufian said...

shiema rasa, ini berkesan (:

Pka Rahim said...

hanishah: tula.tak tau nak guna ape.

halatuju: baju tu tgh dok rendam tu.tgk la camne nnt jd ke tak.huhu

yayah: ok :)

shiema: yeke. pka tgh rendam bju tu ;)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!