Wednesday, April 4, 2012

Make up by Pka Rahim

Assalamualaikum.

walaupon post aku ni korang tak berapa nak perasan kannn.. tapi aku tetap nak update. sedeyyy :( 
masalah entry aku ni tak naik kt dashboard korang still takde jalan penyelesaiannya.. takpelahhh untuk mengubati hati aku yang luka ni.. aku sedaya upaya menghiburkan hati dengan main conteng-conteng muka housemate aku.. haha. memanglah takde kerja kannnn..

jom layan gambar... maaflahh kualiti gambar tak memberansangkan.. guna camera handphone aje.. kamera aku rosak malas nak repair. plan nak beli lain jee.. banyakkan duet ko pka??? abaikan persekitaran latar belakang gambar okehh. biasalah dok umah sewaaa.. hehe!



before

ini kak liza.. housemate tersayang dan seporting sangatttt... hehe :)



after

haaa berubah habis muka kak liza.. cantik sangat kak liza ni tauuuu.. bodek mintak banje la tuuu ;)




guna camera handphone yang sama tapi tone warna gambar yang berbeza.. sebab cahaya lampu kot. aku make up di malam hari tuu...



haaa... ini memang takde kerja.. boleh ek datang idea suruh kak liza posing macam dia nak betunang. hohoooo! kann kak liza sporting... die layankan aje. hehe!


dan menyarung cincin tu ialah housemate lagi sorang.. cik siti okehh! dia punya idea latuuu suh kak liza posing camtuu. memang kelakaaa... mintak mintak lah kak liza betol betol bertunang lepas ni.. mana tau kannn.. :)



ok last posing dari kak liza.. kak liza memang cunlahh. jangan marah yee pka update pasal kak liza tauuu.. huhu :)

pengumuman pengumumannn untuk sesiapa yang mau menggunakan khidmat juru make up dan yang duduk di atau berhampiran bandar kuantan boleh laaa panggil aiii yee... harga boleh dirunding ;)

p/s : boleh add fb pka kalau terdapat sebarang pertanyaan okehhh.. tq!



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

20 comments:

Norzie hany said...

Cantik.Nanti boleh make up sis pulak ye.

Iena Eliena said...

nice make up dear
all the best
jom tgk make up by cik iena pulak
http://www.ienaeliena.com/2012/03/make-up-nikah-iefa-ainul-mardhiah.html

if ade kwn2 area KL & selangor yg berminat nk amek service make up dgn cik iena blh la contact

ni fanpage cik iena
www.facebook.com/ienaelienamakeupartist

Pka Rahim said...

norzie hany : boleh aje nak makup akak :)

iena eliena : wow mesti da pro kann :)

Iena Eliena said...

xde la pka..
bese2 jer(^_~)

Masz Sidek said...

cantik....

p/s : sporting betul kak liza... hehehe

Pka Rahim said...

masz sidek : hehe. mmg sgt sporting pon ;)

fizafantagirO said...

cantikk .. berubah terus muka kak liza .
tapi yg best , tgk dr gambar ni .. Kak Liza mmg sporting sgt kan :) suka org sporting cmni :)

Dak Fisha said...

uwahhh. cantik la...hehehe

Pka Rahim said...

fizafantagiro : memang best ada housemate camtu. hehe :)

Pka Rahim said...

fisha : tula. kak liza memang cantik :)

Nina K's Luviee said...

bestnyer da pandai make up kan org plak...

Pka Rahim said...

nina : hehe. baru-baru nak belajar je :)

nanieybarnieylurviey said...

wahhh.. cantiknye!!!! :) like..like..like

Pka Rahim said...

naniey : nanti promote la kt kengkawan ye. huhu :)

Yayah Nasake said...

ANDA TELAH D "TEMBAK" OLEH SAYA

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-interview-review-by-hana.html

Pka Rahim said...

yayah : tq :)

Cik Adieb said...

Bila Pka maw make up sy pulak ?

Pka Rahim said...

cik adieb : jom sekarang pon boleh. pka memang excited kalau nak make up make up ni. huhu :)

Zamani said...

Salam Cik Pka~ Ada duit lebih sikit, beli dslr.. Nt Zam ada geng ;)hehe

Pka Rahim said...

zamani : adoi mesti mahal kan dslr tu.. huhu :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!