Tuesday, April 17, 2012

SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84


Assalamualaikum.

aku nak join segmen lagi..  izinkanlahhh.. hehe :) 



(klik banner untuk join segmen) 

ok letak besar-besar gambar encik zamani nehh.. tuan punya segmen la kann. sape lagi. ensem tak kawan-kawan.. cepat-cepat cakap ensem. hehe :)

jom la join segmen zam ni.. dapat hadiah best tau.. nak tau ape takk???

hadiahnya  ialah bila berakhirnya segmen ni en. zam akan pilih 5 blog sebagai blog pilihan en. zam dan akan membuat promosi secara esklusif selama seminggu bagi setiap blog yang terpilih di dalam satu entri je tau. selain tu en. zam jugak akan masukkan kelima-lima buah blog tu dalam bloglist nya sampai bila-bila. 

ha nak tak tersenarai jadi bloglist en. zam.. jom lah join cepat-cepat. aku dah join so nak jugak letteww kan jadi bloglist encik zam nehh. hehe :) mestilah kannn..


p/s : encik zam ni pandai ambek gambar kennn.. untung-untung nanti ada peluang jadi model awak ye en. zam.. hehe! ;)

eh eh jangan lupa join segmen aku http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-surprise.html
banyak masa lagi tau..


Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

37 comments:

NasZ said...

saya pun join gak. hehehe.

Pka Rahim said...

nasz : da baca yg awak :)

Pecinta pink^^ said...

salam dtg singgah melawat dari segmen same:) jmput singgah blog usang saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html maseh(^_^)

Pka Rahim said...

pecinta pink : orait dear :)

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

AyueJean said...

dtg dri segmen same.... =D
Singgahlah blog sy ye....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

[sutera kasih] said...

sy singgah dr segmen jgk hihi

with LOVE,
suterakasihyann.com

mieraahajis said...

Hai Pka....

jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D

Nisa said...

Saya dah join! :]

ary_lee said...

sorry sebab lewat terjah^^

icumm said...

icumm dari segmen yg sama..jenguk2 dtg blog icumm ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/

rAIHan said...

balas singgahan..^^

Fazi Isma said...

dh follow sini... jemput follow kita tau

http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Sh Hily said...

done follow cnie..follow ifa jum..:)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Masz Sidek said...

salam... membalas kunjungan dr segmen sama... :)

Vanessa said...

salam :)
thanks singgah..
Gud luck eh dalam terpilih antra 5 blog tu~

Yuyu Ashari said...

hai hai kak pika comelll ! kite singgah siniiiiii !

:)

haz hany said...

good luck miss!!!

FL blogh0use said...

weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

btw, salam perkenalan ;)

Mr. E'raz Fadli said...

BW dari segmen yang sama.. ;)

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

✿ Nani ツღ said...

Nani balas singgahan awak..tq sudi singgah blog nani :)

keli menari said...

jupe di sini!! hehe

atie tyra said...

balas singgahan :)

+kasih+ said...

hye... jalan-jalan tgl jejak...

http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.htmlhye... ;p jalan-jalan tgl jejak..

Ayiesha Sani said...

sy dtg BW kt sini dari segmen yang sama:-)

rAIHan said...

singgah sini happy blogging..
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Mohd Billy said...

salam ziarah..hai tuan blog, dr segmen yg sama :)
http://akusijebat.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Syaz said...

BW dari segmen Zamani84..i follooww..:)

NasZ said...

singgah sini dari segmen zamani. jemput ke blog saya ye?

http://mohdnaser.blogspot.com

Pka Rahim said...

tq semua singgah blog pka :)

CIK Eeqa's :) said...

Sudah menjejakkan kaki di sini :)

Thanks singgah. Follow sini juga.

♥ Anis said...

lawat blog awak kembali :)~bw

Cik mama said...

Dtg balas kunjungn kamu dr segment yg sama.. salam perkenan ... cik mama follow sini yeww.. ^_^

amercorner.blogspot.com said...

singgah dari segment yang sama

good luck :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

BellaJane said...

maaf lewat terjah :)

dtg dari segment yg sama nak jemput join GA di blog saya.. :)

Suzana Azri said...

salam.. nice blog sbb tu jd pilihan. follow u already.. jemput singgah blog sy ye ;) vitaminsihatmenawanceria.blogspot.com

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!