Monday, April 30, 2012

Menang Bergaya..!! (Entry Banyak Gambar)

Assalamualaikum.

Jumaat aritu berjaya jugak lah main bola jaring.. huhu. menang bergaya okeh.. dapat no 1.. tappiiiii dari belakang. ada empat rumah sukan.. dan rumah sukan aku dapat no yang terakhir.. haha..!! takpe lahh kannn.. nak buat canne.. dah takde rezeki nak menang.. janji dah terlibat sama dengan sukan tuu.. bersukan dengan rakan sekerja yang lain..  sangatlahh happening...!! ;)

okeh tak moww cakap panjang-panjang.. jom layan gambar jelahh.. 



muka pucat lesi.. nak bersukan tidaklah saya bermekup.. 


ini ahli-ahli rumah hijau.. hijau sangat kannnn.. huhu :)




GA tak berbakat langsung.. haha..!!


ahli rumah ungu.. manis-manis je kann..


gambar tengah main bola jaring.. macam-macam aksi haaaa.. :)












seronok tauu.. walaupon kalah tapi tetap dapat hadiah jugak. hehe :) ahli rumah sukan yang lain pon kelaka-kelaka je. tengah main boleh buat lawak lagi kann. walaupon yang main tu tak tau sangat nak main dan tak tau sangat undang-undang sukan bola jaring tapi tu laaa yang buat permainan tu jadi sangat happening.. huhu :)

kalau ada lagi next year confirm tau aiii nak join.. walaupon tak hebat mana.. haha..!!


p/s : banyak lagi nak update ni.. 



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

sikit je gambar..hehehe..

Pka Rahim said...

mrs. eady : bagi pka byk..sbb sllu pka letak selai dua je gmbr. hehe ;)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!