Friday, April 6, 2012

Bau Kedai Kuat


Assalamualaikum.

hehe :) nak tayang sikit plus nak promote satu online shopping ni.. aku baru je bershopping sakan di situ. dan sangat berpuas hati dengan kualiti barang tersebut.

sesiapa yang nak beli beg baru boleh pilih dan beli kat Angelic Fashion Bags & Clothing (klik aje, jangan segan-segan). banyak tau pilihan beg terkini. aku ni ha sampai rambang mata memilih. hohohooooo...!!

ni ha nak bagi tunjuk gambar antara beg yang ada di angelic fashion bags.. lagi senang nak cakap beg yang aku dah terbeli laaa.. huhu :)


banyak lagi geng color beg ni. tapi sebab memang gila suka color merah so pilih merah la jawabnya..



ni beg konon beli nak bawak pegi ofis la..  sangat puas hati dengan yang ni. nampak kemas je gitu. dalam gambar dan luar nampak sama je okehh.. haa yang tu yang kita nak tuuu...





besarkan beg ni..?? aku memang suka beg besar-besar ni. kalau shopping boleh sumbat semua dalam tu. tak payah nak pegang banyak-banyak beg plastik. suka jugak yang ni. kalau tak suka takkan beli pulak kannn?? hehe. tapi belum sempat rasmi lagi beg yang ni.

ha ape lagi korang.. kalau nak beli beg baru jangan ragu-ragu beli dengan angelic fashion bags ni tau.. memang kualiti begnya sangat bagus. itu berdasarkan pengalaman aku sebagai pelanggan dia la kann..  pergi cepat serbu okeh sebelum kehabisan stok..


p/s :  ni pon de lagi teringin beli beg yang satu tuu. comel sangat.. :)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

4 comments:

YanaHime said...

salam pka,

Lama x nampak, blog problem ke? Lawa2 gak beg. Nak like law, nnt bleh cuci mata

Pka Rahim said...

yana : aah la blog pka problem. lama la jugak. apa yg pka update korang tak dapat kan. ni baru ok. ok pon tiba-tiba je. alhamdulillah. jangan lah die wat hal lagi lepas ni. huhu :) ha memang cantek2 beg die. kalau suka boleh beli. hehe..!

Cahaya Qaseh said...

cantik beg coklat tu.... terpikattttt...... >,<"

Pka Rahim said...

cahaya qaseh : haa belilah ape tunggu lagi. huhu :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!